IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Inainte de toate, citeste aici !

This topic is about Inainte de toate, citeste aici !, the author, f1anatic, wrote about: ANUNT: Nimeni din echipa de moderatori, administratori ai Masini.ro Team, inclusiv subsemnatul, nu incurajeaza modificarea masinilor dincolo de parame ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Inainte de toate, citeste aici !
f1anatic
post Sep 6 2006, 09:04 PM
Post #1


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368ANUNT: Nimeni din echipa de moderatori, administratori ai Masini.ro Team, inclusiv subsemnatul, nu incurajeaza modificarea masinilor dincolo de parametrii cu care au venit din fabrica. Echipa Masini.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru NIMIC (lucru bun sau advers) care se poate intimpla in urma modificarii masinii personale. Aceste informatzii sint oferite ca ghid, la modul cel mai general si nu trebuiesc interpretate ca fiind sugestii pentru a imbunatatzi performantzele masinii. Nu vom fi responsabili pentru accidende, explozii, anulare de garantzie, daune materiale, morale, fizice. Cu alte cuvinte...oricine isi modifica masina...este singurul responsabil, eventual atelierul unde s-au facut modificarile.

INTREBARE: Vreau sa fac tuning pe masina mea.
RASPUNS: Ce anume vrei sa faci si la ce masina? Fii deci precis cind pui o intrebare.

INTREBARE: Am masina ABC si doresc sa fac modificarile XYZ ? Pot sa le fac ?
RASPUNS: Probabil ca da. Depinde de marca, model, reputatzia in lumea tuning-ului, suma de bani disponibila si piatza pieselor aftermarket. Verifica daca nu s-a discutat despre masina ta in prealabil - foloseste functzia de cautare. Daca nu deschide un subiect nou si vezi ce raspunsuri primesti. Daca nu esti multzumit, atunci cu sigurantza vei gasi raspunsurile aici. Raspunsurile precise in probleme speciale implica legatura cu comunitatea de entuziasti ai marcii/modelului in cauza. Cauta pe Internet forumuri adecvate.

INTREBARE: Am masina ABC, am facut modificarile XYZ si nu cred ca am obtzinut performantzele asteptate / raportate de altzii. Ce se intimpla ?
RASPUNS: Rezultatele obtzinute difera de la caz la caz. Ex. un flash tuning la motorul unei masini turbo va oferi procentual o crestere mai mare in putere si cuplu decit la o masina cu motor normal aspirat. Schimbarea unor partzi de suspensie la o masina AWD ii va afecta diferit comportamentul rutier decit aceleasi modificari la o masina FWD.

INTREBARE: Am citit ce scrie si consider gresit. Am parerea mea care difera ! Ce pot face !
RASPUNS: Chiar te rugam frumos sa ne corectezi, sa adaugi info, completezi cu un nou punct de vedere, etc. Nimeni nu e perfect.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2020 - 06:47 AM