IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Subaru Welcome Area

This topic is about Subaru Welcome Area, the author, hdi, wrote about: D-nu moderator, putem sa-l facem pe-asta sticky? Topic DOAR pentru cei noi. Ce masini aveti? De ce v-ati inscris (ce anume vreti sa aflati)? Varsta? A ... To read more just scroll down

8 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Subaru Welcome Area, Va rugam sa va prezentati, ca sa stim si noi cu cine vorbim
hdi
post Jan 24 2009, 09:25 PM
Post #1


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741



D-nu moderator, putem sa-l facem pe-asta sticky?

Topic DOAR pentru cei noi.
Ce masini aveti?
De ce v-ati inscris (ce anume vreti sa aflati)?
Varsta?
Altele, la alegere


De exemplu eu:
HDI
-posesor al masinilor din semnatura
-m-am inscris cautand info despre Subaru, mi-am comandat un Outback, la anul sper sa-mi permit o Impreza WRX sau un Lancer (SH) whoops.gif
-ma intereseaza orice despre Subaru si imi face placere sa dezbat alaturi de oamenii inteligenti de aici.
-37 ani


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zetics
post Jan 24 2009, 09:48 PM
Post #2


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 462
Joined: 19-February 08
From: Bucuresti
Member No.: 116.423



Zetics, sunt un membru mai vechi pe masini, numai ca o perioada mai lunga n-am mai dat pe forum si la intoarcere nu stiu ce se schimbase pe forum, nu reuseam sa intru pe contul vechi, am incercat cu ajutorul unui moderator dar pana la urma am lasat-o balta, si asa nu-mi placea ca aveam niste numere in coada (ceva de genul zetics40545).

Masini, acum am cele doua din semnatura (fiecare are culoarea aproximativ ca si scrisul.... kiss.gif ). Foresterul este modelul vechi, 2.0 benzina (evident...diesel este doar pe Foresterul nou) si este o veche dragoste a mea. De prin 2003-2004 tot ma uit cu jind la el, desi la vremea aia nu stiam mare chestie despre el sau despre Subaru in general. Ca fapt divers, numele meu de familie este Paduraru (nu e o gluma smile.gif ) si am reusit sa detin adresa de mail forester@gmail.com (cred ca am fost printre primii din Romania care am primit invitatie la gmail, in 2004, prin intermediul unor prieteni stabiliti in State).

Recunosc ca printr-un concurs de imprejurari am ajuns sa imi iau Foresterul in martie anul trecut. Le multumesc (desi ei nu stiu) unor vecini, care si-au luat si el si ea cate un Forester sh din Germania, si in felul asta mi-au reaprins flama. M-am tot uitat cu jind la cele doua Forester, am inceput sa ma uit si eu pe la nemti dar mi s-au parut scumpe, cu tot cu taxe ajungeam cam tot pe acolo cu ceea ce vedeam in Ro. SMT avea o reducere de 2000E, ulterior am aflat din cauza ca lichidau stocul. Mai din una in alta am dat telefon la showroom, am facut un drive test si dup-aia mi s-a pus clar pata. (Drive test am facut tot cu 2.0, pentru ca stiam ca daca merg cu XT-ul il voi regreta forever si nu mi-l permiteam)
Cand am vrut sa fac rezervare, am aflat ca mai erau doar 3 masini, pana am discutat cu banca (adica vreo 24 de h) s-au mai dus doua, asa ca practic am luat ultima masina cu (echiparea cea mai slaba, dar a picat bine oricum cu resursele lu' buzunaru' meu).

In final, pot sa spun clar ca foresterul l-am luat dintr-un moft, sa-mi fac o placere deoarece am ajuns la concluzia ca nu prea m-am rasfatat pana la varsta asta (36 de ani). Daca nu erau vecinii nu cred ca ajungeam aici, deoarece eu nu cautam masina, eu aveam Accentul, nevasta un Matiz de nici 2 ani, era suficient pentru noi. Dupa ce am luat Foresterul am pus-o sa aleaga ce vrea sa pastreze, si dupa o lupta stransa a castigat Accentul si am vandut Matizul.

In rest, inginer electronist dar schimbat macazul de mult timp spre programare, copchil de 9 ani, putin supraponderal... no.gif
Pasiuni: masini, SF (carti + filme), drumetii, bicicleta.

This post has been edited by Zetics: Jan 24 2009, 09:49 PM


--------------------
Hyundai Accent 2005 1.6 16V 105CP
Subaru Forester 2006 2.5XT 230CP
Save the trees... eat more beavers!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bogdaro
post Jan 24 2009, 11:39 PM
Post #3


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 139
Joined: 27-November 07
From: Bucuresti
Member No.: 115.613



Salutare,

Bogdan pe numele meu, ma bucur de un Legacy diesel de circa 7 luni pe care il 'omor' prin Bucuresti in cea mai mare parte a timpului. Echiparea este AC (cu scaune electrice fara memorie - ca asa le-au echipat japonezii din greseala; n-ar fi gresit si cu niste xenoane biggrin.gif), obsidian black pearl (cerinta expresa din partea sotiei care a zis ca alta culoare nu se potriveste dar pe care acum eu ma chinui sa o tin macar neagra biggrin.gif).

Ma omor dupa biciclete vara si ski iarna, asa ca m-am echipat cu set bare si suport skiuri Thule si suporti bicicleta Mont Blanc biggrin.gif (nu mai eu stiu ce m-am mai chinuit sa fac rost de bare)

Am aparut pe forum din dorinta de afla cat mai multe despre Subaru (prima dorinta a fost sa aflu daca am mai mult decat un diferential central...si se pare ca n-am sad.gif().
Sper sa povestim cat mai multe pe aici.
Bafta!!!


--------------------
Subaru Legacy 2.0D 2008
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GLC120
post Jan 25 2009, 12:25 AM
Post #4


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.445
Joined: 12-January 09
Member No.: 118.958



Sunt inginer electronist. 41 de ani. Cautam o limuzina, rapida, confortabila si economica. Legacy ca a lui Bogdaro era printre optiuni, urmaream promotiile de la sfarsitul anului. Imi placea ca avea (rar la o limuzina) acces in portbagaj deasupra cotierei... skiuri.

Dupa ce am vazut preturile de la Outback, ocazia de a beneficia de o masina AC, si dupa cateva zile de studiu intens (si cu contributia voastra - intotdeauna ma uit si ce fel de oameni conduc modelul respectiv) am stabilit ca un Outback AC mi se potriveste. Activitatile de care vorbiti des: biciclete, copii, ski, munte sunt la ordinea zilei.

Imi place atmosfera civilizata si obiectiva de aici, sper sa o pastram pe termen lung si cred ca putem influenta politica Subaru - made in Greece care este cam criminala in ce priveste piesele si consumabilele: pret, termen de livrare...

Numai bine tuturor Subaristilor pasionati!


--------------------
Subaru Outback Diesel, Landcruiser 120 D4D + 2 average
Halbasus, moderator, despre SUV-uri, masini nominalizate Toyota Landcruiser (cei saraci) si BMW X5 (cei bogati): "toti care si-au luat SUV-uri de 2.5 tone ca sa mearga pe asfalt sunt fie cretini fie nu sunt cretini dar in mod sigur nu au nici cea mai mica cultura auto.... atunci trebuie sa fii fie un cretin veritabil, fie un incult in domeniul automobilistic sa iti cumperi un tractor lent, care consuma mult, si nu isi poate tine banda pe serpentine. nu toti sunt in mod obligatoriu idioti, dar in mod sigur au o cultura auto extrem de limitata sau chiar inexistenta.... berlina mea nu deranjeaza pe nimeni, nici cand parcheaza, nici cand merge pe serpentine, in schimb un SUV o va face inevitabil."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Jan 25 2009, 09:34 AM
Post #5


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



http://masini.ro/forum/content/Totul-despr.../JDM-Spaceship/
Locuiesc la Chicago. De ce Subaru ? Pt ca ma identific cel mai bine cu aceasta firma si produsele ei si datorita raportului excelent pret calitate: Legacy GT a fost 24,000 si Foresterul 22,200 de dolari. Voi dati 30,000 si pe aia in Euro. Mare amator de F1, fete frumoase, vinatoare, masini iuti si intilniri Subaru - pe care le organizez singur (15-30 de masini, excursii de cite 1000+ km).

intimplator sint certat cu Baby S (Subaru Legacy) pt ca in seara asta mi-a ramas blocata usa pe stinga spate: cred ca s-a rupt vreu arc de pe la mecanismul de inchidere automata si ori a ramas ceva blocat pe inchis sau s-a dus electromagnetul. De ce nu dorm la ora asta (1:40 AM /) Pentru ca tiparesc din manualul tehnic cum sa desfac usa - singur. La dealership nu prea ma duc...ca...nu ii suport si ultima data, in garantie - pe toamna, mi-au tinut-o 4 zile pt. o lucrare de 3 ore.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hdi
post Jan 25 2009, 09:37 AM
Post #6


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741



Multumim f1natic (cred...) pentru pioneza infipta in acest topic.
Felicitari pentru frumoasele prezentari; nu e asa ca e ceva mai placut sa stii cu cine stai de vorba?
Iar pt. "veterani"-cand va faceti timp treceti si pe aici si lasati 2 vorbe despre voi (optional)


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valentin35722
post Jan 25 2009, 11:49 AM
Post #7


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 107
Joined: 12-November 04
From: Constanta (Constanta)
Member No.: 35.715



Vali, 51+, posesor sotie si junior (16+) rocker

In 2002 indragostit iremediabil de “ratusca cea urata” sau fiara in blana de miel, Forester XT.

In 2008 “cazut fata” la lansarea MY09. Fiara imblanzita, aceiasi CP, rame la usi, plastic interioare… nu place… Intrerupt obiceiul innoirii masinii cu noul model… Cine stie, poate in 2010 cu toate ca nu cred sa se trezeasca si sa revina la imaginea veche.

2002 Forester 2.0XT 5MT 177cp, argintiu, full - pasat sotiei in 2004 (inbolnavit si sotie) si vandut 2006
2004 Forester 2.5XT 5MT 210cp, rosu, full incl navigatie – pasat sotie 2006
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230cp bleumarin, full fara navigatie. Love – AT. Hate – scaunele fata fara support lateral

Sotia asteapta trecerea pe AT asa cum astept si eu un face lift (mai ales la material interior) si motor diesel minim 250cp. Sau Forester STI

Intre timp testat:

BMW X5 3.0 – wahhhhh… niciodata…
Mercedes GLK 320CDI – superb, m-am simtit ca in Forester. Ce ma opreste sa fac schimbarea – criza financiara, pret, proiect casa Mamaia Sat si imagine – Mertan, X5, Q7 = devoratori de Guta si Copilu’ minune (scuze posesorilor adevarati de masini enumerate). Scuze si devoratorilor de Guta si altii, gusturile nu se discuta dar mie nu-mi plac.

Pasiuni – rock classic, metal, sport. Sa vad, ca de practicat mai practic doar pescuitul sportiv, 99% la crap pe baltile de langa Bucuresti.
End


--------------------
vali ctza
Once Subaru, allways Subaru
Forester 2.5XT 230cp 4EAT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
V_I_C_T_O_R
post Jan 25 2009, 01:15 PM
Post #8


specialist
******

Group: Membri
Posts: 590
Joined: 5-December 08
From: ARAD, ROMANIA
Member No.: 118.699



Salut!

Sunt Victor, fericit posesor al 2 bucati Subaru, 26 de ani si lucrez in turism.

Ca pasiuni am ski-ul, calatoriile, bicicleta vara, si normal masinile puternice

Am inceput aventura Subaru cu un Impreza 2.0R - 2006 pe care l-am cumparat datorita pretului la care era - 17.000 cip, stiind vag cate ceva despre Subaru, era 4x4 - eu fiind un mare pasionat cu ski-u - performante sportive foarte bune pentru clasa lui etc. Marele meu regret este ca nu am facut un efort sa mai pun 6000, bani la care primeam WRX-u down.gif . Si acum regret ca nu am facut-o dar asta e.

Treaba a continuat cu OBK-u, masina care era mereu prea sus pentru aspiratiile mele. Sunt foarte fericit ca o am, e cu totu altceva, imi satisface mult mai bine nevoile, o masina completa.

Am si sotioara, care acu e in foarte mare dilema laugh.gif Nu stie ce sa faca - pastreaza 307-le CC care e mai fancy, vantu pin par, de care e de-a dreptu indragostita wub.gif , sau Impreza la care-i place la nebunie totul in afara de design. Dar avand in vedere ca familia e pe cale sa devina mai numeroasa beer.gif probabil vom vinde ambele sa luam ceva care sa satisfaca toate dorintele si nevoile.

Astazi o sa pun la "Totul despre masina mea", descrieri si poze, sa vedeti cele 2 exemplare si ilustrate tongue.gif

Ma bucur foarte tare ca am gasit forumul si sper sa organizam cat mai multe intalniri - sunt sincer invidios pe f1anatic din acest punct de vedere.


Your sincerely,
Victor



--------------------


BMW 530XD MY2007
BMW 320i MY 2006
Ex: SUBARU OUTBACK 2.0D - NS - MY09
Ex: SUBARU IMPREZA 2.0 R - 2006

Afraid of the Apocalypse? Come to Romania!! We are 50 years behind...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pista
post Jan 25 2009, 03:23 PM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.818
Joined: 30-September 08
From: Odorheiu Secuiesc
Member No.: 118.083



Pista

41 ani, insurat , baiat 7ani si fetita 2,5ani

Pasiuni: calatorii, badminton, masini.

Am un OBK 2.5i MY2007 MT5 urban-grey, luat nou din Germania in aprilie 2007 la un pret net de 20.084Euro.
Masina buna, cu putine defecte. Motorul nu e suficient de puternic pentru nevoile mele, dar la timpul respectiv aveam bugetul limitat. Am dorit sa vand intre timp si sa aduc din State un OBK 2.5XT, dar nu am reusit. Din suparare am vandut masina sotiei si am adus din Germania in noiembrie 2008 un 120d.
Astept sa apara un motor boxer diesel mai puternic, sau pana la urma tot voi lua OBK 2.5XT.

De profesie inginer de prelucrarea lemnului, din 2001 comerciant.




P.S. Sunt binevenite prezentarile, mai avem posibilitatea sa completam si Profilul.


--------------------
Mazda 6 MPS

ex: Subaru Outback 2.5i MY07 5MT Bi-Fuel
BMW 120d MY'04 6MT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zetics
post Jan 25 2009, 07:19 PM
Post #10


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 462
Joined: 19-February 08
From: Bucuresti
Member No.: 116.423



Pista, asa ceva vrei? rolleyes.gif


--------------------
Hyundai Accent 2005 1.6 16V 105CP
Subaru Forester 2006 2.5XT 230CP
Save the trees... eat more beavers!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
subidriver
post Jan 25 2009, 10:44 PM
Post #11


sofer
***

Group: Membri
Posts: 71
Joined: 5-October 07
From: Suceava
Member No.: 114.947



Cristi
31 ani, casatorit

Am mai avut cont pe forum (cristi xyzxxx), dar era cu multe cifre dupa el si l-am uitat, inclusiv parola. Asa ca am creat altul nou.
Subaru m-a atras de mic copil. Prin anii 80 era unu singur in oras la mine si mi-a placut ca nu avea rame la geam si mergea iarna prin tot orasul fara sa fie impotmolit in zapada, in timp ce restul soferilor erau resemnati cu situatia.
Foresterul din semnatura este prima mea masina noua (am mai avut una singura inainte - Peugeot 305). Cred ca mi-ar fi placut mai mult un FXT sau OTB, dar prea scumpe pt buzunarul meu.
Masina s-a achitat onorabil pana acuma de toate sarcinile, deci nu am de ce ma plange. A servit inclusv pe post de dormitor atunci cand a fost cazul (o noapte prin muntii Orastiei la Sarmizegetusa si una pe Transalpina).
Imi place foarte mult sa calatoresc catre locuri noi si cat mai salbatice, mai naturale, greu accesibile si constat ca Foresterul parca a fost conceput pentru asa ceva.
Urmaresc multe discutii pe forumuri dedicate in speranta ca pot invata cate ceva si de la altii, nu numai din pataniile mele.

A...si in masina se asculta de regula rock (anii 70-90).


--------------------
Forester 2.0X 2006
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hdi
post Jan 25 2009, 10:52 PM
Post #12


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741



QUOTE (subidriver @ Jan 25 2009, 10:44 PM) *
Cristi
Subaru m-a atras de mic copil. Prin anii 80 era unu singur in oras la mine si mi-a placut ca nu avea rame la geam si mergea iarna prin tot orasul fara sa fie impotmolit in zapada, in timp ce restul soferilor erau resemnati cu situatia.
Foresterul din semnatura este prima mea masina noua (am mai avut una singura inainte - Peugeot 305). Cred ca mi-ar fi placut mai mult un FXT sau OTB, dar prea scumpe pt buzunarul meu.
Masina s-a achitat onorabil pana acuma de toate sarcinile, deci nu am de ce ma plange. A servit inclusv pe post de dormitor atunci cand a fost cazul (o noapte prin muntii Orastiei la Sarmizegetusa si una pe Transalpina).
Imi place foarte mult sa calatoresc catre locuri noi si cat mai salbatice, mai naturale, greu accesibile si constat ca Foresterul parca a fost conceput pentru asa ceva.

A...si in masina se asculta de regula rock (anii 70-90).


Bine ai venit si felicitari pt masina! O katana veritabila.
Te asteptam cu pareri.
pt muzica

This post has been edited by hdi: Jan 25 2009, 10:54 PM


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
subidriver
post Jan 25 2009, 10:55 PM
Post #13


sofer
***

Group: Membri
Posts: 71
Joined: 5-October 07
From: Suceava
Member No.: 114.947



ASTA ma reprezinta cel mai bine. (Nu am putut sa-mi editez propriul post anterior)


--------------------
Forester 2.0X 2006
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ciprian86626
post Jan 26 2009, 02:14 AM
Post #14


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 165
Joined: 7-September 06
From: Bucuresti
Member No.: 86.619



salutare.

in primul rand as dori sa stiu cum sa scap de numerele alea idioate din coada numelui (sau macar sa le inlocuiesc). e drept, nici nu m-am interesat pana acum.

am un forester 2.0 model 2006, un outback XT (adica 2.5 turbo, modelul american - sunt curios daca mai are cineva in RO sa schimb informatii) tot din 2006 si, febletea familiei, o suzuki vitara patratoasa din 1997.

mi-am dorit foresterul, cred ca am mai spus asta, inca de cand nu aveam bani sa imi cumpar revistele auto in care citeam despre el. nu stiam eu prea multe despte masini, insa mi se parea combinatia perfecta pentru ce imi doream eu, un vehicul polivalent, pentru ca sunt si vitezoman, dar imi place sa o mai fac si stanga/dreapta din sosea.

m-am inscris pe forum din dorinta de a afla informatii de la detinatorii de 2.0 cand eram pe punctul de a imi cumpara foresterul. pe atunci oscilam intre 2.0 + o vacanta la ski in austria si 2.5 XT si aveam nevoie sa ma convinga cineva ca 2.0 e suficient. pentru ca vroiam sa merg si la ski. ma gandeam sa imi iau urmatoarea generatie de xt cand ar fi venit randul sa o schimb (gandindu-ma eu pe atunci ca noua generatie va fi acelasi gen de masina, doar ca si mai puternica).

de convins m-au convins forumistii, insa dupa ce am luat 2.0 am vazut ca realitatea e diferita. nu din cauza ca informatiile de pe forum au fost gresite sau exagerate, ci pentru ca asteptarile mele au fost prea mari. asa ca mi-am dorit sa il schimb de cand l-am cumparat (acum avand si xt pot sa spun ca principal lipsa a lui 2.0 e totusi lipsa de cuplu). plus ca, va dati seama, daca luam xt in loc de 2.0, cum necum, ma duceam eu si la ski.

dupa 2 ani de penitenta am zis ca merit, totusi, turbo. dupa diverse drive-testuri cu forester XT (nou si vechi SH) care nu m-au convins (nu uitati ca aveam totusi 2 masini, trebuia ceva cu totul nou sa merite nebunia de a imi lua inca una) am avut norocul sa dau peste un outback xt SH in germania.

am zis ca o sa imi blestem zilele daca repet greseala cu forester 2.0 versus 2.5 XT, asa ca l-am luat.

acum m-am linistit pentru, zic eu, foarte multa vreme (sper sa nu am probleme cu ele), mai ales ca si sotia si copilul au o masina care mi se pare perfecta pentru ei, forester 2.0.

This post has been edited by Ciprian86626: Jan 26 2009, 02:18 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobita
post Jan 26 2009, 05:52 AM
Post #15


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 176
Joined: 21-May 08
From: Botosani
Member No.: 117.145



Buna dimineata.

Bob, 33ani, casatorit, 2 baieti, unul de 7 luni altul de 3ani si 7 luni, tehnician dentar.
Mai sint pasionat de motociclete, mai fac fotografie, mai ma dau cu bicicleta, mai mesteresc diverse electronicale,sint si radioamator, ce-i drept numai pe hirtie deocamdata, ca n-am timp.

Am un Forester 2.0 din 2007, acum pe la 45 kkm.Subaru, mai ales Forester, m-a atras dintotdeauna, chiar daca nu stiam multe despre el si mai ales nici nu visam sa-mi iau unul...Este, asa cum au zis-o si altii, masina ce ma reprezinta perfect.

Desi imi place sa fiu altfel,nu imi place sa ies in evidenta deloc, imi place sa conduc ceva mai sportiv dar nu exagerez, pentru senzatii mai tari am motocicleta, imi place sa umblu pe tot felul de drumuri putin circulate si nu tocmai asfaltate, imi place sa pot dormi in masina la o adica pe undeva in munti,imi place o masina cu care sa nu trebuiasca sa ma port cu manusi,de felul meu sint de parere ca lucrurile sint facute sa te folosesti de ele la maxim si asta fac...Asa ca ...Subaru e tocmai ce imi trebuie.

Am luat masina fara sa fi fost programata, ba chiar era departe gindul sa ne schimbam masina,aveam alte planuri-casa, munca etc.Dar s-au intilnit in acelasi moment mai multi factori, sa zic asa.Am dat peste un agent de vinzari asa cum ne place noua si care ne-a oferit un drive test total pe nepregatite, pentru nevasta a fost dragoste la prima vedere, am aflat un lucru ce nu il stiam atunci, masina avea motor boxer si eu am o slabiciune pentru motorul asta, de la motocicleta mi se trage, era pe benzina-sint benzinar de fel, mai aveam si ceva bani, numai bine plecam in concediu cu motocicleta pentru vreo 3 saptamini iar masina avea sa ajunga la fix cind ne intorceam, asa ca asteptarea era mai placuta...

Nu mai spun ca amicii mei au cam strimbat din nas....ca e urita(mie imi place de mor, bine ca am prins modelu vechi, fara rame...si patratos), ca e model vechi, ca e pe benzina,ca e scumpa, ca sa ma mai gindesc, sa nu ma grabesc(de la primul contact cu masina ,si la propriu si la figurat, pina am dat avansul a trecut o saptamina...) etc...Si am prostul obicei de a face exact cum nu vor altii.

Ca fapt divers, ca tot a aparut un topic despre concum si altele de genu asta, nu inteleg nici cum discutiile despre asta....Cel care mi-a vindut masina se tot astepta saracu sa-i pun intrebarea aia....si se pregatise sa aduca argumente...La sfirsit m-a intrebat timid, nu vreti sa stiti cit consuma? Cind am zis nu s-a uitat la mine cam ciudat....cica am foast singurul client ce nu am intrebat asta.

Asa ca nu am facut nici o data un consum la masina mea si, atita vreme cit nu depaseste o valoare cara sa insemne ceva defect la motor, nu imi pasa.Imi place sa merg cu masina si gata.
Nu mai zic ce prostie mi se pare sa ma intrebe cineva cit consuma motocicleta....cind e clar ca merg cu motocicleta de placere in primul rind.Si nu am scuter.....

Cam asta despre mine, om mai povesti in uichend.Acu ma apuc de facut dinti
Bob

QUOTE (subidriver @ Jan 25 2009, 09:55 PM) *
ASTA ma reprezinta cel mai bine. (Nu am putut sa-mi editez propriul post anterior)


Ha, ce fain, nu le vasusem pina acum...Ma trec fiori pe sira spinarii de placere!
Subidriver, noi trebuie! sa ne mai intilnim.....
Bob


--------------------
Forester 2.0X 2007
Suzuki Samurai Sj50v 1988
Mitsubishi Pajero LWB 2.8td 1994, englezoi bulgaroi
Solenza 2004
BMW R1150 GS Adv 2004
4 wheels move your body, 2 wheels move your soul...
Desigur, Subaru este exceptia...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pista
post Jan 26 2009, 07:53 AM
Post #16


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.818
Joined: 30-September 08
From: Odorheiu Secuiesc
Member No.: 118.083



CITAT(Zetics @ Jan 25 2009, 05:19 PM) *
Pista, asa ceva vrei? rolleyes.gif


Nu, asta e un 3.0R MY07. (Nu are fanta de admisie aer pe capota si grila fata e alt tip)
Eu vreau 2.5XT, cu motorul turbo care se produce numai pentru America.
Asa vreau !http://www.subaru.com/shop/overview.jsp?model=OUTBACK&trim=25XTLIMITED&command=overview

@Ciprian
Ma bucur ca avem un membru cu OBK 2.5XT. Ai cu cutie AT sau MT ?


--------------------
Mazda 6 MPS

ex: Subaru Outback 2.5i MY07 5MT Bi-Fuel
BMW 120d MY'04 6MT
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marius30562
post Jan 26 2009, 12:27 PM
Post #17


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 420
Joined: 9-August 04
From: Sibiu (Sibiu)
Member No.: 30.555



Salut tuturor si ma bucura teribil acesta initiativa.
Este cu totul altceva sa stii ceva mai mult despre cei cu care discuti pe forum.

Numele meu este Marius, am 37 ani, casatorit, doi copii - un baiat de 12 ani si o fetita de aproape 9 ani.

Ca si formatie, sunt inginer mecanic (absolvent de TCM) dar, nu am profesat niciodata in domeniu.
Am lucrat vre-o 8 ani in protectia mediului, dupa care am infiintat impreuna cu un asociat, o firma in domeniu software, iar, de cca. 1 an, m-am reintors la o veche dragoste - acustica.
In prezent am o firma, un sunt si administrator si secretara, si sofer ... si fac ce-mi place !

Pe acest forum sunt inregistrat de vre-o 4 - 5 ani, din momentul in care mi-am achizitionat prima masina noua - un Chevrolet Kalos.
In ultimii 2-3 ani nu am prea dat pe aici - de fapt, nici mu-mi aminteam contul.

Am revenit, dupa achizitia lui Suby (Foresterul din semnatura).

Povestea achizitiei Foresterului este mai ciudata.
Sa fiu sincer, nu prea stiam multe despre Subaru (exceptand performantele in Campionatul Mondial de Raliuri).

Ideea era ca, la momentul respectiv (asta se intampla prin septembrie anul trecut) ma gandeam sa-mi iau o masina mai mare.
Asta atat datorita faptului ca, copii au crescut si nu mai stateau confortabil in concedii - cat, mai ales, din nevoia unei sigurante sporite - de cand lucrez in domeniul acusticii si zgomotului, fac drumuri lungi si dese prin tara.

In plus, dat fiind faptul ca trebuia sa fiu in masura sa ajung la clienti indiferent de locatia acestora si/sau conditiile meteo/anotimp m-am decis la un SUV.

La momentul respectiv, in short-list erau: Toyota RAV4, Honda CR-V, Mitsubishi Outlander si Suzuki Grand Vitara.
Dupa cum se observa, Subaru nu intra in vederile mele - asta pur si simplu din lipsa de informare (vedem Subaru ca si o marca sportiva si exclusivista, cu preturi pe masura).

Intamplarea a facut sa intru la reprezentanta Suzuki din Sibiu care, in aceleasi timp erste si reprezentanta Subaru (de fapt, au fost dealer Subaru inainte de a deveni dealer Suzuki).
Voiam sa vad Grand Vitara.
Intrebarea pe care i-am pus-o reprezentantului de vanzari a fost de-a dreptul stupida:
- Ma intereseaza un SUV la 25.000 CIP. Aveti ?
Raspunsul a fost:
- Da: asta (Grand Vitara) si asta (Subaru Forester).
Retin si acum Forester-ul de drive-test - aceeasi culoare ca si al meu (Newport Blue), interior negru, motor de 2.0 benzina.
A fost dragoste la prima vedere !
Dupa ce am urcat in Forester, nu am mai vrut alta masina.
Am inceput sa o visez noaptea, am rascolit internetul dupa informatii despre Subaru in general si Forester in special.
Voiam sa o am de ziua mea (in noiembrie).
Intre timp, a fost lansat si Foresterul diesel, am facut drive-test cu el, am obtinut un discout ce l-a dus la doar 1000 Euro mai scump decat benzinarul de 2.0 si GATA !
Am facut dosarul de leasing (aici alte lupte grele - criza financiara incepuse sa-si arate semnele, firma era infiintata de doar 5 luni, etc - dar i-am biruit !).
Si din 19 noiembrie 2008 sunt fericitul posesor al masinii din semnatura si avatar !

Cam asta e, pe scurt, povestea mea.

PS: In iarna, urmeaza sa inchei leasing-ul la Polo-ul sotiei.
Pentru ea este preconizat un Impreza 2.0 benzina!





--------------------
To own one is to love one !
Subaru Forester 2.0 Diesel - Boxer Diesel
Ex. :Kalos 3u 1.4 16V
Go to the top of the page
 
+Quote Post
padurarul
post Jan 26 2009, 02:35 PM
Post #18


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 9
Joined: 19-January 09
Member No.: 119.017



Salutare tuturor!

Padurarul vine de la un Forester 2.5 X, AT, luat de la Radacini. Mai posed un Legacy tot 2,5 aspirat, AT(2008). De asemeni o Impreza 2.0 R, AT,(2008) tot de la Radacini, condusa de fiica mea.
Sunt fan motoare boxer, dovada am avut si 2 Oltcituri ( unul era TRS), profesie inginer mecanic(48), mai exact lucrez pe vapoare.
Lucrez mult cu motoare Diesel, de aceea nu imi plac pe masini mici. Dau cuplu, putere la turatii mici, consum mic e adevarat dar acestea sunt potrivite la camioane, tractoare, vapoare, grupuri generatoare, etc. Fara ofensa. Am postat mai inainte sub numele forleg, am preferat sa schimb.
Sper sa adaug si sa cer din cand in cand lucruri folositoare, pentru a cunoaste cu totii mai bine marca Subaru, despre care inca cred ca este superioara tehnologic multor alte branduri mai celebre.

Numai bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hdi
post Jan 26 2009, 02:48 PM
Post #19


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741



Bine ati venit, Domnilor!
Se pare ca o vom pune de o mare "inginerie" pe forumul asta.
Cu respect, arigato.gif
Ing. HDI

Padurarule, nu stiu daca ai remarcat dar pe Zetics il cheama Paduraru pe buletin; poate ne spui ca pe tine te cheama Zetics.... whistling.gif


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
padurarul
post Jan 26 2009, 03:17 PM
Post #20


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 9
Joined: 19-January 09
Member No.: 119.017



QUOTE (hdi @ Jan 26 2009, 02:48 PM) *
Bine ati venit, Domnilor!
Se pare ca o vom pune de o mare "inginerie" pe forumul asta.
Cu respect, arigato.gif
Ing. HDI

Padurarule, nu stiu daca ai remarcat dar pe Zetics il cheama Paduraru pe buletin; poate ne spui ca pe tine te cheama Zetics.... whistling.gif



HDI, pana acum esti cel mai simpatic.
Nu, eu sunt Teodor( subarezu', daca vrei)

Noroc
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 11:39 PM