IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reparatii casete de directie

This topic is about Reparatii casete de directie, the author, turealsteeringsolutions, wrote about: TUREAL STEERING SOLUTIONS reconditioneaza casete de directie pentru orice marca si model de masina. Reparam casete de directie pentru Volskwagen, Opel ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Reparatii casete de directie
turealsteeringso...
post Oct 4 2017, 09:17 AM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 14-June 16
Member No.: 148.357TUREAL STEERING SOLUTIONS reconditioneaza casete de directie pentru orice marca si model de masina. Reparam casete de directie pentru Volskwagen, Opel, Dacia, Renault, Mercedes, Ford, Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Porsche, Seat, Audi, Lincoln, Chrysler, Volvo, Nissan, Toyota, Mazda, Peugeot - reconditionam si reparam casete de directie pentru ORICE autovehicul, autocar, autoutilitara, cap tractor, TIR-uri, reparam casetele de directie de camion, de autoutilitare, de raba si basculanta, reconditionam orice fel de casete de directiesi o facem cu pasiune, cu profesionalism si cu un pret corect.
In ceea ce priveste pretul, noi nu ne raliem la preturile casetelor noi, noi ne apreciem munca, ne platim cele mai bune piese, dar ne permitem niste preturi mai mici decat pretul pietii(300-600 lei) pentru ca am investit intr-o linie de reconditionare ce ne permite sa avem niste costuri de reparatie foarte bine tinute sub control.
Avem cel mai modern atelier de reparatii din estul EUROPEI si ne comparam de la egal la egal ca tehnologie si experienta cu cei mai mari reconditionatori ai lumii.
Suna a lauda, dar asta e realitatea, nu aveti cum sa ne contraziceti pana nu ne puneti la incercare iar noi suntem SIGURI CA NU VA VOM DEZAMAGI!

Pentru detalii si programari ne puteti contacta la numerele de telefon 0728.887.325 / 0736.887.325
Attached File(s)
Attached File  echipa_tureal.jpg ( 106.52K ) Number of downloads: 1
Attached File  TSS_LOGO.png ( 186.11K ) Number of downloads: 1
Attached File  IMG_3643.JPG ( 2.07MB ) Number of downloads: 1
Attached File  IMG_3646.JPG ( 2.36MB ) Number of downloads: 2
Attached File  IMG_3275.JPG ( 2.17MB ) Number of downloads: 1
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th January 2018 - 07:45 AM