IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Bucharest Classic Car Show, 2 - 4 Noiembrie 2012

This topic is about Bucharest Classic Car Show, 2 - 4 Noiembrie 2012, the author, , wrote about: World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2 4 Noiembrie 2012 la World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia a ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Bucharest Classic Car Show, 2 - 4 Noiembrie 2012, Salonul auto de epoca
post Oct 30 2012, 03:30 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 27-May 11
Member No.: 132.452



World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2 – 4 Noiembrie 2012 la World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia a III-a a “Bucharest Classic Car Show” manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

Salonul va reuni, aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Masinile vor fi prezentate ca valori culturale si tehnice pentru publicul larg, dar si ca valori comerciale - cu posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari sau evenimente speciale - dar si, in unele cazuri, cu posibilitatea achizitionarii.

Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira superbe vehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de segmentul auto dar si de decor : statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto, etc. Totodata vor fi organizate demonstratii auto.

Atmosfera inceputului de secol XX va fi recreata cu ajutorul obiectelor de epoca puse la dispozitia publicului de catre colectionari. Vor fi prezenti reprezentanti ai : Retromobil, Clubul Vehiculelor de Epoca, Just Classics, Morgan, Mustang, Galati Classic Club, colectii limuzine americane, Opel, Ford, Oldtimer Studio, Kronstadt Classic Rally, etc.

Prezentarea echipajului romanesc care va participa la raliul Monte Carlo Historique 2013.

Pentru al doilea an consecutiv echipa Just Classics Historic Racing Team va participa la Monte Carlo Historique, cel mai palpitant raliul pentru masini istorice, evenimentul desfasurat intre 25ian-2feb si care aduna peste 300 de echipaje din toate colturile lumii.

Anul trecut Romania a fost readusa la acest eveniment de catre echipa Just Classics HRT(Stanciu Gabriel / Ladopoulos Georgios) dupa 76 de ani de absenta. In acest an doua echipaje(Stanciu Gabriel / Ladopoulos Georgios si Vartaci Cristian / Hoszu Silvestru) vor reprezenta tara noastra si vor concura pe Alpi francezi in conditii de iarna avand deja experienta anului trecut.

Evenimentul aduna foarte multe personalitati din lumea automobilului sportive fiind onorat de prezenta Principelui Albert de Monaco care da startul masinilor din Monte Carlo.

Intrarea libera
WTC Bucuresti Pullman Hotel - World Trade Plaza
Piata Montreal nr. 10, Tel.: 021 2024313, bogdan.frincu@wtcb.ro, www.wtcb.ro
Attached File(s)
Attached File  poster_car3.jpg ( 366.28K ) Number of downloads: 1
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st February 2019 - 01:40 AM