IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Clio - Telecomanda prin fir pentru sistemul audio

This topic is about Clio - Telecomanda prin fir pentru sistemul audio, the author, Vlad36296, wrote about: Salut! Cei care ati urcat la bordul vre-unui Clio poate ca ati remarcat ca vine cu o telecomanda prin fir pentru sistemul audio (cateva clapete aflate ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Clio - Telecomanda prin fir pentru sistemul audio
Vlad36296
post Nov 23 2004, 04:32 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 23-November 04
From: Bucuresti
Member No.: 36.289



Salut!

Cei care ati urcat la bordul vre-unui Clio poate ca ati remarcat ca vine cu o telecomanda prin fir pentru sistemul audio (cateva clapete aflate in dreapta volanului, langa maneta ce comanda stergatoarele). Asta este un lucru foarte fain pentru ca nu mai e nevoie sa te intinzi pana la consola centrala si sa butonezi radiocass/cd-ul.

Problema este: ce faci daca te-ai plictisit de vechiul radiocass si vrei sa il schimbi cu un radiocd (eventual cu mp3 si control pentru magazie de cd-uri)? Eu am testat putin piata si in momentul de fata m-ar tenta un JVC KD-G402 care are o intrare speciala pentru telecomanda prin fir.

Rugamintea mea este sa imi spuneti daca stiti cum se monteaza. Probabil ca e nevoie de vre-un adaptor, de unde poate fi cumparat?

O alta rugaminte este sa imi recomandati eventual alt radiocd+mp3 (cu argumente, ce plusuri si minusuri are). Tinta mea este un model low-end dar mai de firma (nu orice chinezarie).

Multumiri anticipate!

edit: Pentru recomandari va rog sa aveti in vedere ca tin neaparat sa pastrez satelitul de comanda si sa il si folosesc wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
octavian30607
post Nov 23 2004, 05:48 PM
Post #2


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 10-August 04
From: Bucuresti
Member No.: 30.600



Stiu ca sunt niste adaptoare care costa cca 2 mil
Vezi pe http://forum.reno.ro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eddie
post Feb 5 2005, 08:44 PM
Post #3


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.222
Joined: 30-January 04
From: Bucuresti
Member No.: 20.522



Am si eu un Clio Extreme cu aceeasi instalatie, dar sunt foarte multumit de ea. Parerea mea e sa o lasi asa, ca fabrica stie ce a facut acolo, mai bine iti inmultesti cd-urile, pe bune....Are 4x22 w, suna bine, mai ales setarea care da volumul mai tare cand accelerezi,cred ca nu o mai gasesti la nici un MP3.
Bafta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2024 - 12:03 AM