IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Destinatie 2% din impozitul anual

This topic is about Destinatie 2% din impozitul anual, the author, getodac, wrote about: Potrivit Legii nr. 571/2003 puteti directiona impozitul anual pe veniturile obtinute in anul precedent din salarii sau asimilate salariilor, catre Aso ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Destinatie 2% din impozitul anual, Orice ajutor este binevenit
getodac
post Mar 15 2014, 09:57 AM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.029
Joined: 2-December 08
From: Ramnicu Valcea
Member No.: 118.674
Potrivit Legii nr. 571/2003 puteti directiona impozitul anual pe veniturile obtinute in anul precedent din salarii sau asimilate salariilor, catre Asociatia noastra. Impozitul a fost virat deja la bugetul Statului, iar procentul de 2% la care se refera legea nu se plateste suplimentar. Daca nu doriti sa directionati procentul mentionat mai suscatre Asociatia noastra, banii vor ramane la bugetul Statului, care ii va folosi dupa cum crede de cuviinta. Ca urmare, v-am fi recunoscatori daca dumneavoastra impreuna cu membrii familiei, rudele, colegii de serviciu sau prietenii dumneavostra, ati ajuta ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA VALCEA!
Formularul 230 (Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual) il puteti solicita de la Asociatia de Scleroza Multipla Valcea la adresa de e-mail smvalcea@yahoo.com sau telefonic la numarul 0743.882.057 pana la sfarsitul lunii aprilie anul curent.
Veti contribui astfel la sustinerea programelor noastre de care vor beneficia persoanele cu scleroza multipla din judetul Valcea!
VA MULTUMIM!


--------------------
G4 - simplu si eficient.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd January 2019 - 09:55 PM