IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Parlament bicameral sau unicameral ?

This topic is about Parlament bicameral sau unicameral ?, the author, pmhoria, wrote about: Ok...Zi-mi un partid/candidat care are proiecte de genul 1+1=2. Din Romania evident. A...si inca un exemplu de partid ajuns la guvernare, care nu a da ... To read more just scroll down

8 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Parlament bicameral sau unicameral ?
pmhoria
post Oct 2 2009, 01:36 PM
Post #21


Around
******

Group: Membri
Posts: 1.476
Joined: 6-November 07
From: Timisoara
Member No.: 115.360



Ok...Zi-mi un partid/candidat care are proiecte de genul 1+1=2. Din Romania evident.
A...si inca un exemplu de partid ajuns la guvernare, care nu a dat rateuri monumentale.
Si sa ma mai duc la vot? No way .. banned.gif



--------------------
G,RAV,5,4
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Oct 2 2009, 01:54 PM
Post #22


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



CITAT(pmhoria @ Oct 2 2009, 02:36 PM) *
Si sa ma mai duc la vot? No way .. banned.gif

CITAT(klm @ Oct 2 2009, 02:11 PM) *
o sa dispretuiesc orice parere politica a puturosilor care nu renunta la 5 minute de uitat la televizor ca sa se duca sa puna o stampila pe o foaie


CITAT(pmhoria @ Oct 2 2009, 02:36 PM) *
Ok...Zi-mi un partid/candidat care are proiecte de genul 1+1=2. Din Romania evident.
A...si inca un exemplu de partid ajuns la guvernare, care nu a dat rateuri monumentale.

Vrei sa discutam politica fara sa iti jignesc punctul de vedere in conditiile in care pe tine te doare mana daca votezi? Imi pare rau insa prefer sa am dialoguri din care exista o sansa chiar infima sa invat ceva ori de la tine nu as putea sa invat decat sa stau acasa/la terasa/la padure/etc in ziua alegerilor ceea ce, sincer sa fiu, nu vreau.
N-am nominalizat un partid/candidat (si nu o voi face), ala e punctul meu de vedere despre cum ar trebui sa analizam "promisiunile electorale".


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vio
post Oct 2 2009, 02:13 PM
Post #23


ZEUS
******

Group: Membri
Posts: 5.581
Joined: 9-March 06
From: Bucuresti
Member No.: 70.400



2 camere si sa se revina la alegerile prezidentiale la 4 ani odata cu cele parlamentare... exact de asta au si modif ei legea sa stea imbecilu asta de basescu 10 ani ...


--------------------
daca as fi cel mai sarac om mi-as lua Skoda sau VW . asa imi permit cel putin un Logan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
getodac
post Oct 2 2009, 02:23 PM
Post #24


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.029
Joined: 2-December 08
From: Ramnicu Valcea
Member No.: 118.674



Si eventual sa ne intoarcem si la nivelul de trai din ani 90 cu tatuca Iliiescu in frunte banned.gif


--------------------
G4 - simplu si eficient.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Oct 2 2009, 02:24 PM
Post #25


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



36182451.gif, asta trebuie pusa la un panou!
Modificarea Constitutiei a fost aprobata de catre noi, cetatenii cu drept de vot, in anul 2003 cand era in functie Guvernul condus de Adrian Nastase (PSD) si fostul Presedintele comunist Ion Iliescu (PCRFSNPDSRPSD), imi inchipui ca toata floarea cea vestita a politicului vremii a prevazut ca Base (cu cele 2-3 procente de atunci) o sa fie presedinte.


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Oct 2 2009, 02:26 PM
Post #26


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



klm, sincer, ce ai fumat ? sau ce ai baut ? vreau si eu... whistling.gif
Eu am o teorie cu privire la relatie politicieni-stat-societate-dezvoltare:
Orice grup de oameni organizat (un sat, o comuna, un oras, o tara) are o tendinta de dezvoltare... o constanta... lasati de capul lor oamenii incearca sa obtina mai multi bani, mai multa mancare, mai multe masini, mai multe case, etc si (involuntar) intreaga societate se dezvolta. Ganditi-va cum era Romania in 89 si cum e acum... Sa nu-mi spuneti ca nu vedeti nicio diferenta.

Ehh... asta e modelul ideal in care nu exista stat, guvern, parlament, politica... Dar ele exista, pentru ca fara ele nu putem vorbi de un grup organizat de oameni, practic sunt un rau necesar. Un guvern, un parlament, un presedinte nu poate sa aduca bunastare grupului de oameni pe care il conduce. N-are cum... e imposibil. In schimb reciproca nu este valabila, adica poate sa faca muuuult muuult rau. Poate sa franeze dezvoltarea sa o stopeze sau chiar sa o intoarca din drum (exemplu: regimul comunist). Deci o clasa politica ideala ar freca menta si ar juca solitaire toata ziua. Orice fac EI este cu siguranta o chestie indreptata impotriva noastra. So, ce doresc eu pentru tarisoara asta si pentru propasirea neamului romanesc ar fi:
- Criza guvernamentala, guvern minoritar, imposibilitatea de a forma o majoritate... in primele luni va fi nasol... crizele politice se rasfrang asupra economicului, dar daca s-ar prelungi pe 10 ani sa zicem, atunci ar avea efecte clar pozitive. Stiu ca e utopic ce spun dar e clar mai realist decat ce isi doreste klm. El vrea sa vina mos craciun cu sania trasa de reni zburatori, sa aterizeze pe acoperis si sa coboare pe horn cu cadouri... Eu vreau un amarat de spiridus.
- MULT mai putine legi, MULT mai putine ordonante, MULT mai putine acte normative de orice fel. Cu cat numarul acestora tinde spre zero cu atat stabilitatea juridica e mai mare => e mai bine.
- Oameni care sa fie mai putin interesati de politica si mai mult interesati de masini, femei, bautura, mancare, orice altceva... Sa astepti mantuirea din partea politicienilor te poate impiedica sa iti atingi potentialul (Ok, daca astepti mantuirea de la politicieni atunci probabil potentialul tau e destul de limitat... dar oricum... nu o sa-l atingi nici pe ala).




--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post Oct 2 2009, 02:39 PM
Post #27


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



Ma bucur sa citesc si alte opinii pe care in general le impart si eu !

Insa, nu pot fi de acord intr-o chestiune NEPREZENTA LA VOT.
Din 2004 am intors spatele oricaror alegeri au fost, convins ca nu pot schimba nimic si ca nu mai merita sa-mi bat capul...si am ajuns astazi, cand - TREBUIE SA DESCHIDETI BINE OCHII - suntem aproape de o mica dictatura prezidentiala si de un mic totalitarism democratic !!

De ce spun asta? iata cateva motive concrete - va rog tineti vie in minte Legea Organica a celor 3 PUTERI INDEPENDENTE INTR-UN STAT DE DREPT: puterea legislativa, executiva si judecatoreasca:

- magistratii au fost pusi la colt intr-un mod demn de epoca feudala...Daca puterea judecatoreasca eset slaba, creste cea executiva, nu? Adica puterea Presedintelui ! Sa explic pe scurt de ce consider astfel: au cerut ca sist. judiciar sa se autofinanteze intr-o mai mare masura > li s-a raspuns: "cica" nu e vointa politica ! Serios?! De cand de banii de taxe de timbru se planteaza flori de catre Primarie? pt ca acolo ajung banii de pe taxele de timbru, costuri de altfel stabilite prin lege ! Au mai cerut sa se explice dupa ce criterii s-a facut grila unica de salarizare > s-a facut tam-tam si praful sculat a acoperit intrebarea, pt care nu s-a dat ever un raspuns. Si pot continua...

- parlamentul unicameral? desigur, o camera e mai usor de controlat decat doua. Putere legislativa mai slaba, creste tot puterea executiva, nu? Adica puterea Presedintelui ! Discutia cu parlamentul bi sau uni-cameral a avut loc inainte de votarea noii Constitutii, deci dezbateri au fost si atunci.
Am sa va dau o informatie buna: premierul Boc sustine o teza de doctorat in aceasta perioada, cu tema: "Necesitatea unui parlament bicameral", insa tot el canta in struna Presedintelui cu unul uni-cameral. DE CE? Pt ca interesele justifica orice la noi...NU MAI LUATI DE BUN CE SE SPUNE, CAUTATI IN SPATE ADEVARUL !

Si acum...daca voi considerati ca A NU FI LA VOT AJUTA TARA ASTA, atunci stati acasa..dupa 5 ani, eu voi merge sa votez. Stiu cu cine SA NU VOTEZ. Indiferent cati mergem la vot, un presedinte va fi ales. Daca vreti un presedinte ales de tigani si cei ce-si urmeaza cu asiduitate interesul, atunci stati acasa. M-am saturat sa aleaga altii pt mine.

VOTUL ESTE SINGURUL MOD DEMOCRATIC DE A-MI EXPRIMA DESCHIS OPTIUNEA, nu votez - nu am dreptul sa vorbesc "dupa".

In Vest societatea civila se bucura de aceasta ocazie si nu rateaza momentul sa-si dea un vot de blam sau unul argumentat la alegeri. Poate ar trebui sa invatam si noi macar atata lucru dupa 20 ani de la marea aglomeratie din 89 !

Respect celor care au crezut si celor ce se vor trezi inainte de a fi prea tarziu.


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
getodac
post Oct 2 2009, 03:02 PM
Post #28


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.029
Joined: 2-December 08
From: Ramnicu Valcea
Member No.: 118.674



Cu totii simtim pe pielea noastra efectele unui parlament bicameral, care este defectuos, greoi si care poate intarzia votarea unor legi la nesfarsit, o institutie cu senatori si deputati multi si prosti. Consider ca un parlament unicameral ar fi mai rapid si mai eficient, cheltuielile legate de activitatea lor mai mici, ceea ce ar insemna o economie. Ce nu inteleg insa este de ce se doreste schimbarea asta tocmai cand trebuie sa strangem cureaua iar un referendum inseamna o cheltuiala majora mai ales intr-o perioada de criza economica.
Si apropos de criza cred ca nici un alt partid daca ar fi fost la putere in perioada asta nu ar fi avut mai multe reusite, ba chiar am cumva impresia ca PSD a iesit de la guvernare tocmai ca esecurile economice din ultima perioada sa nu fie asociate cu partidul lor, pe romaneste au aruncat toata pisica moarta in curtea PDL-ului si daca oamenii lui Boc ar face o politica speculativa ca tatuca lor Basescu ar putea iesi mai bine decat si-ar fi putut inchipui atunci cand au venit la guvernare. ninja.gif



--------------------
G4 - simplu si eficient.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Oct 2 2009, 03:12 PM
Post #29


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Si pe cine sa votam ?
Da, sunt de acord cu DORU cu privire la tendintele totalitare ale lui Base'... dar pe cine p... mea sa votez ? Pe Geoana ? asta la cata minte are il pune pe Basescu prim-ministru... Pe Oprescu ? Ohhh nuuu... nu INCA un primar al capitalei care a zis ca nu va candida la presedintie si totusi candideaza... are tendinte de Base reloaded.
Impotriva lui Crin Antonescu nu am argumente foarte solide (ok, imi da impresia de tocilar (chiar daca nu poarta ochelari) cu care nu as iesi niciodata la bere - dar asta nu e un argument solid). In rest pare genul de om care nu face nimic rau (nu cred niciun cuvant din ce zice ca va face, pe mine ma intereseaza sa NU faca nimic). Dar are sanse mici, nu e carismatic, nu pare "eligibil"... are in spate un partid mic (si nu foarte bun)... are mari sanse sa fie un fel de Constantinescu 2... Constantinescu, de altfel a fost singurul presedinte cu adevarat constitutional, nu a facut absolut nimic ! Adica exact ce trebuia sa faca ! Ghinionul a fost ca mandatul sau a coincis cu una din cele mai catastrofale guvernari din istorie. O mega-coalitie formata din octogenari, FSNisti si securisti.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Oct 2 2009, 03:41 PM
Post #30


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



CITAT(HalbaSus @ Oct 2 2009, 03:26 PM) *
klm, sincer, ce ai fumat ? sau ce ai baut ? vreau si eu... whistling.gif

Un pachet negru care costa 8.2 lei.
CITAT(HalbaSus @ Oct 2 2009, 03:26 PM) *
Orice grup de oameni organizat (un sat, o comuna, un oras, o tara)
[...]
Ehh... asta e modelul ideal in care nu exista stat, guvern, parlament, politica...

Te contrazici: un sat/comuna/oras/tara au avut/au o forma de administrare care cuprinde o modalitate prin care isi asigura scopul (dezvoltarea);forma aia de administrare este Guvernul iar modalitatea o reprezinta politica wink.gif.
CITAT(HalbaSus @ Oct 2 2009, 03:26 PM) *
Un guvern, un parlament, un presedinte nu poate sa aduca bunastare grupului de oameni pe care il conduce. N-are cum... e imposibil.

De ce?
CITAT(HalbaSus @ Oct 2 2009, 03:26 PM) *
Stiu ca e utopic ce spun dar e clar mai realist decat ce isi doreste klm. El vrea sa vina mos craciun cu sania trasa de reni zburatori, sa aterizeze pe acoperis si sa coboare pe horn cu cadouri...

Sperantele mele sunt indreptate doar spre lucruri total irealizabile (sa pot sa ma teleportez, sa ridic obiecte cu puterea gandului si alte prostii de astea) pentru ca nu are rost sa sper sa obtin ceva ce pot avea cand pot sa muncesc si sa-l am! Ceea ce am propus eu este pe deplin realizabil daca se doreste, nu este niciun vis, nicio utopie ci poate fi doar rezultatul unei actiuni unilaterale a noastra, a tuturor; cand vom constientiza cu totii ca asta ne trebuie o vom avea, eu singur nu pot fi (nici nu cred ca as vrea sa fiu) vointa natiunii; in schimb ceea ce doresti tu probabil ca se va intampla intr-un viitor nu foarte indepartat.
In rest sunt de acord.
CITAT(DORU @ Oct 2 2009, 03:39 PM) *
M-am saturat sa aleaga altii pt mine.

VOTUL ESTE SINGURUL MOD DEMOCRATIC DE A-MI EXPRIMA DESCHIS OPTIUNEA, nu votez - nu am dreptul sa vorbesc "dupa".

Respectele mele, Dorule!


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pmhoria
post Oct 2 2009, 03:43 PM
Post #31


Around
******

Group: Membri
Posts: 1.476
Joined: 6-November 07
From: Timisoara
Member No.: 115.360



QUOTE (DORU @ Oct 2 2009, 12:39 PM) *
VOTUL ESTE SINGURUL MOD DEMOCRATIC DE A-MI EXPRIMA DESCHIS OPTIUNEA, nu votez - nu am dreptul sa vorbesc "dupa".

In Vest societatea civila se bucura de aceasta ocazie si nu rateaza momentul sa-si dea un vot de blam sau unul argumentat la alegeri. Poate ar trebui sa invatam si noi macar atata lucru dupa 20 ani de la marea aglomeratie din 89 !


Sorry dar cu asta nu sunt de acord. Cat timp platesc impozit/CAS si alte cacaturi care dispar in neant (din cauza celor de la Guvern care fac tot felul de invarteli pe bani publici), AM tot Dreptul de a comenta. E pe banii mei/ ai nostrii.
De ce guvernantii nostri construiesc totul din bani publici? De ce nu se acceseaza fondurile europene? De ce nu se acorda subventii anumitor categorii sociale pt a fi incurajate sa produca (de ex fermierii)?

In Vest societatea civila nu e f interesata de alegeri. Procentul de participare e cam la noi. Dar la ei e altceva. Legea aia care o au, buna rea, se respecta. De ce? Pt ca sunt sanctionati. Ca tot vorbim de vecinii nostrii unguri ca la ei e curat in fata caselor..stiti de ce e curat? Pt ca este o legea care spune ca daca nu-ti faci curat in fata casei proprii, vine Primaria si-ti face curat. Si apoi platesti de te usuci. Simplu.
Eu vreau in Ro sa aplicam toti legile actuale.
That's it.


--------------------
G,RAV,5,4
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Oct 2 2009, 06:08 PM
Post #32


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Ma, haideti sa facem un topic despre politica si alegerile din noiembrie. Sau cel mai bine sa nu discutam deloc despre politica.
Din pacate vad ca argumentele cedeaza locul urii si a votului negativ. Spre exemplu Vio, daca vrei raspunde-mi in mai mult de un rand cu ce e mai rau Basescusi PDL decat PSD si clica lui de mafioti de care se pare ca ati uitat toti. Sa va conduca pe voi Mazare si Oprisan, ca sa nu mai zic de tatucu' Ilici si de cinstitul Nastase. Propun sa dam fiecare cate un nume de mafiot din fiecare partid si apoi numaram cati au iesit la fiecare, ce zici?
Horia, din bugetele alea de CAS, CASS si somaj nu ia nimeni bani, ba din contra. Sunt deficitare si guvernul (chiar si "foarte prostul" guvern Boc) completeaza cu cat e nevoie din grosul bugetului de stat sau din imprumuturi.

As dori ca ideea pe care a deschis-o Doru sa continue aici si sa mutam politica in alta parte, pe topic separat. Din pacate vad ca in loc sa dezbatem un lucru important pentru noi toti si care poate duce la ceva nou atat in politica luata ca ansamblu cat si mai ales in actul de guvernare a tarii (indiferent cine o va face, tara trebuie guvernata, cetatenii trebuie sa fie respectati si legea trebuie aplicata!) o dam in "ba pe-a ma-tii" si "Brusli il bate pe Vandam".


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Oct 2 2009, 06:44 PM
Post #33


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Dupa un goagalit (fuck, uitasem de Vanghelie laugh.gif ) am gasit cateva articole despre unicameralism si bicameralism si diferentele dintre ele:

asta, asta, asta, asta, cu mentiunea ca unele sunt pro si altele contra.

In unul dintre ele (de pe un blog romanesc parca) am inteles ca e vorba de vreo 30 milioane de euro economie la buget anual, deci ceva pe la 120 milioane pe o intreaga legislatura. Tipul nu prea lua in consideratie sumele, considerandu-le derizorii.


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post Oct 2 2009, 10:45 PM
Post #34


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



QUOTE (pmhoria @ Oct 2 2009, 04:43 PM) *
In Vest societatea civila nu e f interesata de alegeri. Procentul de participare e cam la noi. Dar la ei e altceva. Legea aia care o au, buna rea, se respecta. De ce? Pt ca sunt sanctionati. Ca tot vorbim de vecinii nostrii unguri ca la ei e curat in fata caselor..stiti de ce e curat? Pt ca este o legea care spune ca daca nu-ti faci curat in fata casei proprii, vine Primaria si-ti face curat. Si apoi platesti de te usuci. Simplu.
Eu vreau in Ro sa aplicam toti legile actuale.
That's it.


Legea la noi nu este clara, concisa si neinterpretabila. Am sute de exemple sa-ti dau. Respect o lege care nu lasa loc de interpretari, una proasta nu o respect !

Banii publici ii dai oricum ca nu ai incotro, dar prin vot decizi (teoretic dar si practic) CUI ii vei da pt o mai buna administrare.


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baby Blues
post Oct 3 2009, 11:21 AM
Post #35


Blues fan
******

Group: Membri
Posts: 2.976
Joined: 9-March 06
From: Blues country
Member No.: 70.361



Oricum s-ar discuta in continuare si oricum veti imparti cu idei in stanga si dreapta va garantez ca la noi clasei politice indiferent cat s-ar improsca cu gunoi la televizor, ii merg afacerile in continuare si ina strans legate unele de celelaalte. Sa nu-mi spuneti ca in judetul Buzau fac afaceri numai oamenii PSD-ului si in Botosani, numai cei ai PD-L-ului. Mai oameni buni oricat ne-am chinui noi sa vedem dincolo de ce fac ei pe scena politica "EI" continua sa faca afaceri cu statul, indiferent ca-s la PSD, PD-L, UDMR si asta fara sa se dea in gat unii pe alti. Suntem naivi !Mergeti la vot, votattii, trimitetiii in parlament, in guvern, in consilii locale, judetene, etc. Fiecare va spune ca ceilalti sunt prosti si ei sunt buni iar tara va merge in continuare la fel de prostt , profitand de naivitatea noastra. Pot sa incerce sa ma convinga KLM si Doru cu toate argumentele de care sunt ei in stare, ca m-am saturat de tara asta de oamenii ei si de politicienii nostri. Mergeti votati si vorbim peste cati ani vreti voi.


--------------------

________________________________
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Oct 3 2009, 01:40 PM
Post #36


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



CITAT(Baby Blues @ Oct 3 2009, 12:21 PM) *
Pot sa incerce sa ma convinga KLM si Doru cu toate argumentele de care sunt ei in stare, ca m-am saturat de tara asta de oamenii ei si de politicienii nostri.

Nu te-ai gandit ca si tara, oamenii si politicienii s-au saturat de-al de tine?


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baby Blues
post Oct 3 2009, 01:51 PM
Post #37


Blues fan
******

Group: Membri
Posts: 2.976
Joined: 9-March 06
From: Blues country
Member No.: 70.361



QUOTE (klm @ Oct 3 2009, 02:40 PM) *
QUOTE (Baby Blues @ Oct 3 2009, 12:21 PM) *
Pot sa incerce sa ma convinga KLM si Doru cu toate argumentele de care sunt ei in stare, ca m-am saturat de tara asta de oamenii ei si de politicienii nostri.

Nu te-ai gandit ca si tara, oamenii si politicienii s-au saturat de-al de tine?

Sunt convins ca s-au saturat . De-aia asteapta sa-i votati in continuare, sa va uitati la talk show-uri, sa va lasati aburiti despre bunele intentii de care sunt plini, etc.


--------------------

________________________________
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post Oct 3 2009, 08:43 PM
Post #38


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



Realitatea nu o vezi la talk-show-uri, ci pe strada si cu ochi ager, acolo unde nu se manipuleaza intentionat...


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Oct 5 2009, 08:40 AM
Post #39


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



CITAT(Baby Blues @ Oct 3 2009, 02:51 PM) *
sa va uitati la talk show-uri, sa va lasati aburiti despre bunele intentii de care sunt plini, etc.

Tu ai vota bazandu-te pe panem et circenses-ul de la talk-show-uri?


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legionaru'
post Oct 5 2009, 09:50 AM
Post #40


Alergator de viteza
******

Group: Membri
Posts: 3.371
Joined: 19-September 05
From: Craiova
Member No.: 56.143



Basescu + parlament unicameral = dictatura. Cine crede altceva se inseala.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 12:57 AM