IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Marea conspiratie mondiala

This topic is about Marea conspiratie mondiala, the author, T u d o r , wrote about: In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politici ... To read more just scroll down

13 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Marea conspiratie mondiala
T u d o r
post Mar 27 2009, 12:36 PM
Post #1


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
[b]1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)

2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui?[/b]Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).

Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.

Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:

- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
[b]-cresterea taxelor, TVA, impozit profit

-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
- obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
- implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani
-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)[/b]Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!): http://www.infowars .com/vaccines- as-biological- weapons-live- avian-flu- virus-placed- in-baxter- vaccine-material s-sent-to- 18-countries/

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:

Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:

Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?

Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:

http://www.itnsourc e.com/shotlist/ /RTV/2009/ 02/11/RTV249809/
http://news. xinhuanet. com/english/ 2009-02/27/ content_10915777 .htm

Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.

http://www.rense. com/general85/ des.htm

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:

http://www.realitat ea.net/din- vara–romania- va-depinde- in-totalitate- de-importurile- agricole–potrivit- presedintelui- agrostar_ 475927_comentari i.html#comments

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:
http://www.unleaven edbreadministrie s.org/?page= drought

In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:

http://www.cfbf. com/agalert/ AgAlertStory. cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490D B800357F47722B20

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.

Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.

Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.

Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

http://safehaven. com/article- 4108.htmComisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze.

De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme.Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.

Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:

http://www.globalre search.ca/ articles/ GAN412A.htmlArmatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de VestDe asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.

In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:

http://www.worldnet daily.com/ index.php? fa=PAGE.view&pageId=70281

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele:

http://news. bbc.co.uk/ 2/hi/science/ nature/6335899. stm

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:

http://www.cuttinge dge.org/NEWS/ n1715.cfm

Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:

http://en.wikipedia .org/wiki/ Georgia_Guidesto nes
http://www.radiolib erty.com/ stones.htmEi platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:

http://www.torontos un.com/news/ canada/2009/ 02/27/8560781. html

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:

SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola și Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticidehttp://www.chicagot ribune.com/ features/ lifestyle/ health/chi- mercury-corn- syrupjan27, 0,2801323. story


Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati:

http://www.accident alhedonist. com/index. php/2005/ 06/09/foods_ and_products_ containing_ high_fruct

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.

http://www.ecomagaz in.ro/vegeta- mult-gust- multa-sare/

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar.

Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:

http://www.alzheime r.ca/english/ disease/causes- alumi.htm

Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal) , celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte:

http://www.squidoo. com/vaccinestras hdna

Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:

http://lizditz. typepad.com/ i_speak_of_ dreams/2009/ 01/vaccines- and-fetal- cell-lines. html

Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili.


http://www.ahrp. org/infomail/ 0503/22.php

In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc:

http://www.fluoride alert.org/ health/brain/

DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:

http://www2. fluoridealert. org/Alert/ United-States/ National/ Toothpaste- How-Safe

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:

http://www.fluoride alert.org/ health/brain/

In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare.. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs..

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice.

Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:

http://www.healthfr eedomusa. org/?p=563

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

http://www.bibliote capleyades. net/sociopolitic a/sociopol_ globalelite05. htm

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).

Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate”. Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.


[b]Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.
[/b]DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:

http://www.prisonpl anet.com/ globalists- exploit-financia l-meltdown- in-move-towards- one-world- currency.. htmlDupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane.

A fost prezenta global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.ACEST IMPRUMUT TREBUIE SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM.Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta, votati la petitia online:


http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_i...-p67703048.html


http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_i...-p67703048.html


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
admin
post Mar 27 2009, 02:31 PM
Post #2


Administrator
******

Group: Root Admin
Posts: 1.991
Joined: 23-April 04
Member No.: 2Incepe interesant, dureaza 2 ore sa citesti si se termina cu o caterinca (petitie).

Tehnica cu imprumutul e destul de veche, cititi Confesiunile unui asasin economic de Perkins, John
http://www.librariaonline.ro/product_info....1tiu0ap0pqmop76

" Descriere - Confesiunile unui asasin economic
Confesiunile unui asasin economic dezvaluie experienta lui John Perkins ca angajat al unei firme de consultanta internationala, in cadrul careia trebuia sa convinga guvernele tarilor subdezvoltate sa faca imprumuturi uriase, inutile, doar pentru a facilita preluarea economiilor acelor tari de catre anumite corporatii americane."

--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DRAGOS
post Mar 27 2009, 03:02 PM
Post #3


PGM-FI
******

Group: Membri
Posts: 2.877
Joined: 2-March 07
From: Bucuresti/Ploiesti (Prahova)
Member No.: 100.675ok, treaba e dus si intors. probabil exista un sambure de adevar dar parerea mea e ca e mult mult exagerata.

o singura problema imi pun: acolo se specifica clar ca toata treaba e condusa la nivel inalt de cateva familii (Rotschild, etc) Bun, familiile astea sunt cu vechime mare in industria de a face bani. Averile lor isi au originile in sec 19. (sau cel putin asa am gasit pe net). De ce au lasat lumea sa se dezvolte in asa hal...dupa al doilea razboi mondial sa zicem?. Nu era mai simplu sa-si exercite puterea in perioada in care populatia era decimata si resursele erau cum erau?

de ce si-a mai revenit economia modiala din criza din perioada anilor '30?

nu afirm nimic, doar intreb. nu am date pe care sa le aduc in discutie, sunt doar niste dileme ale mele.

LE: si mai am o problema. vor sa conduca ce? daca e adevarat ce scrie acolo, in moemntul in care planul va ajunge la final o sa fim o planeta de maimute, conuduse de o mana de homo-sapiens-sapiens. Unde e satisfactia? Vor fi cei mari tari intre cine?

This post has been edited by DRAGOS: Mar 27 2009, 03:06 PM


--------------------
Honda Accord 2.0 MT Executive Arctic Blue Pearl
Go to the top of the page
 
+Quote Post
air_wolf
post Mar 27 2009, 04:06 PM
Post #4


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 3.446
Joined: 28-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.992e cu dureri de cap. se leaga si nu se leaga. e cu doua taisuri. un du-te vino... teehee.gif


--------------------
2 * "Garsoniera" - HJ61 TD (4000cmc) si "Sugativa"- FJ62V (4000cmc) carburatie
"Furia Verde" - R5 TL (845cmc)
WARNING: where we go there are no roads
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get." - Forrest Gump
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Mar 27 2009, 04:24 PM
Post #5


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009nu pot decit sa cred ca viata voastra e lipsita de griji si de probleme, ca prea va place sa cititi si sa comentati toata ziua shitlist-uri din astea.

gaura neagra ne maninca, fratilor...


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Mar 27 2009, 04:39 PM
Post #6


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474Da ma, gaura neagra,

Putini stiu ce se intampla in lume si si mai putin stiu ca istoria ce exista are un mare procent de falsitate. Aruncati dracului History Channel si Discovery channel la gunoi. Cititi carti.

Dragos, ambele razboaie mondiale au fost declanasate intentionat, la fel cu Vietnam.

Toata treaba este bine gandita.


--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DRAGOS
post Mar 27 2009, 04:49 PM
Post #7


PGM-FI
******

Group: Membri
Posts: 2.877
Joined: 2-March 07
From: Bucuresti/Ploiesti (Prahova)
Member No.: 100.675QUOTE (Rebel @ Mar 27 2009, 04:39 PM) *
Dragos, ambele razboaie mondiale au fost declanasate intentionat, la fel cu Vietnam.


Nici macar nu mi-am pus problema asta. Doar ca ala mi se pare un moemnt bun in care sa preiei controlul.

Io inca am dilema aia legata de ce vor conduce? o lume distrusa? care-i farmecul?

This post has been edited by DRAGOS: Mar 27 2009, 04:49 PM


--------------------
Honda Accord 2.0 MT Executive Arctic Blue Pearl
Go to the top of the page
 
+Quote Post
air_wolf
post Mar 27 2009, 05:01 PM
Post #8


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 3.446
Joined: 28-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.992dragos, ca sa fim ton cu mesajul principal: poate ca exista o intelegere extraterestii, si nu sintem accepti in consiliul intergalactic pentru ca sintem miliarde teehee.gif

This post has been edited by air_wolf: Mar 27 2009, 05:03 PM


--------------------
2 * "Garsoniera" - HJ61 TD (4000cmc) si "Sugativa"- FJ62V (4000cmc) carburatie
"Furia Verde" - R5 TL (845cmc)
WARNING: where we go there are no roads
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get." - Forrest Gump
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinaritza
post Mar 27 2009, 05:02 PM
Post #9


Membra Vesela
******

Group: Membri
Posts: 575
Joined: 4-June 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 107.599QUOTE (Rebel @ Mar 27 2009, 04:39 PM) *
Da ma, gaura neagra,

Putini stiu ce se intampla in lume si si mai putin stiu ca istoria ce exista are un mare procent de falsitate. Aruncati dracului History Channel si Discovery channel la gunoi. Cititi carti.

Dragos, ambele razboaie mondiale au fost declanasate intentionat, la fel cu Vietnam.

Toata treaba este bine gandita.


Pai mai Rebel, ce-ar fi sa ne luminezi si pe noi astia care nu prea stim ce se intampla. Eu recunosc cu retinere si rusine ca nu ma pasioneaza istoria. Nu privita ca o insiruire de ani. Nu asta inteleg eu prin istorie. N-am avut nici in generala nici in liceu un pedagog genial la materia asta si nu m-a atras de nici o culoare. Istoria inseamna nu doar o insiruire de ani si evenimente expuse cronologic cum retin ca aveam in caiete, ci dedesubturi... Intrigi care au dus la anumite evenimente.
Scuzati-mi va rog ignoranta, dar o scurta istorie cu intrigile, motivele si mai ales scopul final ar fi tare utile pentru cei ca mine.


--------------------
Auris 1.6 benzina, Luna
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Mar 27 2009, 05:17 PM
Post #10


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474Pai este cam greu. Trebuie sa le luam pe rand. Si sincer sa fiu, la un moment dat se va ajunge la un punct pe care nu il pot aborda si asta din mai multe motive.--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinaritza
post Mar 27 2009, 05:20 PM
Post #11


Membra Vesela
******

Group: Membri
Posts: 575
Joined: 4-June 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 107.599Incearca-ne rabdarea. Cand ne impotmolim cerem ajutor


--------------------
Auris 1.6 benzina, Luna
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Mar 27 2009, 05:27 PM
Post #12


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474Daca citesti tot textul pus de Alex iti poti face o idee.
Anumite linkuri care sunt acolo, in engleza, sunt destul de relevante.

Practic, ar trebui plecat inca de la istoria cruciatilor si evolutia bisericii, gradele de inrudire dintre capetele incoronate ale lumii, cine sunt Iluminati si ce pact au cu o alta organizatie.

Singurul lucru pe care il voi face am sa fac trimitere catre cateva lucruri. In rest nu ma voi implica prea mult in subiect. Plus sunt cam sictirit de atitudinea asta de misto.


--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Mar 27 2009, 05:35 PM
Post #13


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474Am o intrebare:
E vreunul pe aici care inca crede ca Ceausescu a fost ucis de popor?
Stie vreunul de ce a fost ucis Ceausescu, cine a declansat Revolutia?
Este cineva aici care este convins ca aia a fost revolutie?
Ati cautat putin sa aflati istoricul persoanelor implicate in completul de judecata al lui Ceausescu si intrigile din interior, presiunile din afara?

Asta este doar un mic punct de pornire.

HINT:
Romania si-a platit ultima datorie in decembrie 1989. cateva zile mai tarziu, Ceausescu este ucis si Romania capata democratia. In "democratie" nimeni nu stie ce sa faca, totul se lichideaza si se vinde pe nimic, totul este distrus, vandalizat privatizat.
ce naiba ma?

This post has been edited by Rebel: Mar 27 2009, 05:36 PM


--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hdi
post Mar 27 2009, 05:59 PM
Post #14


subarugeot
******

Group: Membri
Posts: 1.484
Joined: 11-December 08
Member No.: 118.741Tin sa multumesc pe aceasta cale lui Ceausescu ca si-a platit datoria si Conspiratiei ca ni l-a luat pe Ceausescu. Si o mai asteptam pe la noi ca pana acum a facut mai mult bine decat rau.


--------------------
スバル Subaru Outback 2.0D AC 150cp Obsidian Black Pearl - Peugeot 307 1.6 HDI 110cp Rouge Lucifer
Mandru posesor al uneia dintre ultimele KATANA autentice. Ce au facut dupa? Doar arme de foc ...
"Unii au impresia ca au tractiune integrala altii chiar o au!" razvan p.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Mar 27 2009, 06:20 PM
Post #15


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984Eu textele astea pe care le-am postat aici le-am primit chiar azi. Mi s-a parut un subiect demn de a fi dezbatut, in lumina discutiilor pe care le-am mai avut pe un topic paralel.

Nu cred in marea conspiratie mondiala (luata ad literam), dar pot crede in conspiratii regionale, de conjunctura, de moment.

Rebel, da-ne te rog ce poti sa ne dai in legatura cu subiectele la care ai facut referire. Daca sunt link-uri, nici nu trebuie sa explici nimic. Ma intereseaza sa citesc. smile.gif


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
air_wolf
post Mar 27 2009, 06:25 PM
Post #16


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 3.446
Joined: 28-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.992"La anul una-mie-opt-sute-două-zeci-și-unu... fix..." etc... etc... "Domnilor!... Onorabili concetățeni!... Fraților!... (plânsul îl îneacă) Iertați-mă, fraților, dacă sunt mișcat, dacă emoțiunea mă apucă așa de tare... suindu-mă la această tribună... pentru a vă spune și eu... (plânsul îl îneacă mai tare.)... Ca orice român, ca orice fiu al țării sale... în aceste momente solemne... (de abia se mai stăpânește) mă gândesc... la țărișoara mea... (plânsul l-a biruit de tot) la România... (plânge. Aplauze în grup)... la fericirea ei!... (același joc de amândouă părțile)... la progresul ei! (asemenea crescendo)... la viitorul ei! (plâns cu hohot. Aplauze zguduitoare)"

de ce avem nevoie de banci? pentru ca nu ne ajunge cit avem. pentru ca vrem mai mult si traim intr-o iluzie continuua. ce e cu adevarat important: familia, ce maninci, ce bei, unde dormi, ce faci in weekend, prieteni. dar nu ne ajung astea si atunci luam case (am vrut si eu casa de vacanta: cu banii pe care ii bagam in ea faceam vreo 40 de concedii bune), luam masini, tv-uri, chestii scumpe si produse pe banda. practic noi hranim sistemul, muncim pentru sistem (din cit ai mai mult din aia iti ia statul mai mult). apreciem mai mult munca unui robot decit arizanatul. preferam pal-ul in locul lemnului si ne pretindem ecologisti. vrem chestii cit mai mari, mai ieftine si nu ne intereseaza calitatea. evident unii speculeaza dorinta omului de a agonisi (pentru ca sitem lacomi); evident ca si corporatiile sint avide dupa bani, doar sint conduse de oameni. si banii ajung sa se termine... atunci totul intra in colaps.

cam asta e marea conspiratie mondiala.


--------------------
2 * "Garsoniera" - HJ61 TD (4000cmc) si "Sugativa"- FJ62V (4000cmc) carburatie
"Furia Verde" - R5 TL (845cmc)
WARNING: where we go there are no roads
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get." - Forrest Gump
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rebel
post Mar 27 2009, 06:32 PM
Post #17


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.198
Joined: 11-July 08
From: Location Unknown
Member No.: 117.474Adevarat. Este vina SI noastra. Dar totul vine din manipulare, este exploatata orice slabiciune umana. este preaslavit consumerismul de orice fel.
Si totusi, manipularea (care include minciuna si dezinformare) joaca un rol extrem de important.
Nu este intamplatoare aducerea cetateanului de rand la stadiul de robot care are celular si ipod sa mearga la munca unde sa presteze serviciile ce ii vor plati datoriile pentru tv, I pod etc. si vor plati facturile pentru celular si benzina si mancarea pe care le consuma ca sa ajunga ...la serviciu

Nu cumva copiii de astazi din Romania aspira sa devina un Adrian Guta sau sotie de Irinel? Nu invata astea toate din media?

This post has been edited by Rebel: Mar 27 2009, 06:36 PM


--------------------
///M - The Ultimate Driving Machine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
air_wolf
post Mar 27 2009, 06:52 PM
Post #18


specialist
******

Group: Membri de onoare
Posts: 3.446
Joined: 28-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.992nu. asta vine din prostie. din incultura. cea mai mare resursa de pe internet este prostia. si este exploatata la maxim. de ani de zile se spune peste tot, dar peste tot: nu dati pin-ul cardului. si inca mai sint prosti care il dau.
una e nevoia: am nevoie de o masina care sa faca aia si aia pentru ca imi serveste unui scop. alta e lacomia: vreau o masina cu aia si aia ca sa arat ca am. vreau 2 masini, vreau 3 masini... (recunosc ca sint lacom la masinile vechi).
una e sa iau un telefon ca telefon si alta e sa iau un telefon si dupa 2 luni sa iau iar altul si tot asa.
si cu mincarea e la fel: ma uit in cosurile de la auchan si ma sperii... dupa aia le vezi pe la gunoi: oale cu mincare nemincata, jucarii stricate pentru ca-s proaste, electronice stricate pentru ca-s proaste sau inutile... pai cum dracu sa fii fraier si sa nu profiti de cumparator??? cineva trebuie s-o faca si pe asta, si o face legal. prin reclame tipatoare si oferte irezistibile. asta e manipulare. te poti lasa manipulat in mod constient (cazu necesitatii) sau inconstient (cazul lacomiei)


--------------------
2 * "Garsoniera" - HJ61 TD (4000cmc) si "Sugativa"- FJ62V (4000cmc) carburatie
"Furia Verde" - R5 TL (845cmc)
WARNING: where we go there are no roads
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get." - Forrest Gump
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Mar 27 2009, 07:48 PM
Post #19


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009QUOTE ( T u d o r @ Mar 27 2009, 12:20 PM) *
Nu cred in marea conspiratie mondiala (luata ad literam), dar pot crede in conspiratii regionale, de conjunctura, de moment.

ma tudore, ca exista conspiratii regionale si de conjunctura, asta stim si noi de la mioritza -ncoace. dar mie mi se pare ridicol sa stringi miniconspiratii din astea intr-un buchetzel, sa tragi peste ele o banda de leucoplast, sa le indesi mai bine daca stau sa cada, si sa zici "asta e marea conspiratie mondiala". ce doamne iarta-ma are a face gripa aviara din romania cu bailout-ul bancilor americane? si cu fluorul din pasta de dinti?...

saptamina trecuta nevasta-mea a mai cumparat un pachet cu sticle de lapte pentru copil. a venit acasa cu ele si mi-a zis ca toate sticlele alea care erau inainte au fost inlocuite cu astelalte, ca au descoperit ca in plasticul din alea e nush ce substanta care - ma rog - nu e buna. cind am incercat sa le folosim, astea noi aveau alt diametru la gura, si nu se mai potriveau biberoanele. asa ca a trebuit sa cumparam si alte biberoane. acuma - si pe mine ma duce mintea ca as putea sa ies in strada sa racnesc "conspiratie". "ati vrut sa-mi omoriti copilu". sa zic "ati facut-o intentionat, nenorocitilor, ca sa ma faceti sa mai cumpar inca o data biberoane". si uite ca nu fac asta. in schimb, ma bucur ca macar de-acum incolo o sa pot sa evit orice samintza cit de mica de problema pentru copilul meu. ma bucur ca medicina a evoluat si ca acum e posibil sa depisteze posibile probleme. ma bucur ca firma respectiva a fost responsabila si a avut grija sa inlocuiasca toate sticlutele vech - oare cit i-o fi costat treaba asta? si ma bucur ca au gasit si o solutie simpla ca sa descurajeze folosirea vechilor sticlute si biberoane.


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Mar 27 2009, 08:23 PM
Post #20


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.656
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666Eu am o intrebare pragmatica, pe care am pus-o si pe topicul cu sfarsitul lumii. Pai ne conduc masonii, gorilienii, banda pletosilor si alte conspiratii. Si ce propuneti? ce ar trebui sa facem noi, astia mici?
Sa fugim in padure sa scapam de conspiratie? Neah.... lasa, ne vedem de micile nostre probleme si ii lasam pe ei sa conduca lumea. biggrin.gif E atat de varza lumea asta incat nu stiu ce masochist ar vrea s-o conduca biggrin.gif

PS
Si eu sunt convins ca razboaiele au fost pornite intentionat, in marea lor majoritate biggrin.gif


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post

13 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd February 2019 - 05:33 AM