IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la

This topic is about Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la, the author, vlad_mihai, wrote about: Salut, numele meu este Vlad Burtaverde, sunt colaborator in cadrul departamentului de Psihologie de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la
vlad_mihai
post Apr 5 2013, 07:31 AM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 5-April 13
Member No.: 141.311Salut, numele meu este Vlad Burtaverde, sunt colaborator in cadrul departamentului de Psihologie de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si lucrez impreuna cu cativa colegi la o cercetare in psihologia transporturilor.

Scopul este de a aduce si la noi in tara unul dintre cele mai consacrate instrumente de evaluare psihologica in psihologia traficului rutier, "Aggressive Driving Behavior Test (AVIS)", distribuit de SCHUHFRIED GmbH ( http://www.schuhfried.com/ ).

Pentru a putea adapta acest test in limba romana si pe populatia romaneasca avem nevoie de un lot de participanti destul de mare, de aceea, va cer ajutorul. Astfel, cine are permis de conducere si doreste sa ia parte la acest proiect trebuie sa completeze 2 teste si un mini-chestionar. Timpul necesar este intre 15-30 de minute maxim.

In semn de multumire, cine doreste va primi gratuit profilul psihologic al personalitatii oferit de testul de personalitate "BIG Five Markers" precum si profilul stilului de condus. Profilul cu rezultatele interpretate le veti primi in maxim o saptamana pe adresa de email pe care o scrieti in rubrica de la finalul testelor.

1. Primul test este "Aggressive Driving Behavior Test" care masoara stilul de condus si comportamentul agresiv la volan.
2. Al doilea test este "BIG Five Markers" si este un test de personalitate. Este compus din afirmatii referitore la modul în care gandesc, simt sau se poarta diferite persoane.
3. Ultimul este un mini-chestionar compus din 4 itemi.

Accesul la teste se face in mod direct prin accesarea unui link. Se va deschide o fereastra cu testul propriu-zis si variantele de raspuns. Dupa completare apasati "Trimiteti". Acestea sunt linkurile testelor:

1. https://docs.google.com/forms/d/17xGakJ_EQx...H-n4TA/viewform

2. https://docs.google.com/forms/d/1ZawPKGfV61...bNfo3k/viewform

3. https://docs.google.com/forms/d/1pU2QpYjYUw...1PEIg8/viewform

Mentionez faptul ca nu este nevoie sa va treceti identitatea (numele real), insa la sfarsitul fiecarui test este o rubrica Nume/Pseudonim unde va rog sa scrieti acelasi nume de identificare, ca de exemplu "Alex35", la fiecare test in parte, pentru ca noi sa putem identifica raspunsurile aceluiasi participant la cele 3 teste. Este important sa retineti ca pentru a ne ajuta este nevoie sa completati toate cele 3 teste pentru ca sunt legate intre ele. Daca se completeaza doar 1 sau 2 teste este irelevant.

Multumim anticipat tuturor celor care vor lua parte la acest proiect. Va doresc toate cele bune.

Vlad Burtaverde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Apr 24 2013, 04:49 PM
Post #2


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.656
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666Eu am facut testul si am primit si rezultatul (spre deosebire de alte teste din astea unde osu' mai vezi rezultatul).

Insa cred ca e gresit. Nu scrie nicaieri ca as fi obsedat sexual, si nu exista psiholog care se respecta care sa omita chestia asta... ori esti obsedat sexual, esti nu existi, mama ta de bot...


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cristsib
post Apr 24 2013, 05:27 PM
Post #3


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 394
Joined: 7-January 08
From: sibiu
Member No.: 115.995Si eu l-am facut dar nicio reactie.


--------------------
Avensis 1,8 VVT-i, Aygo M/M, Sibiu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd February 2019 - 05:10 AM