IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

interfete retea wifi

This topic is about interfete retea wifi, the author, HalbaSus, wrote about: Prima concluzie: trebuie sa fac ceva la reteaua mea pentru ca vitezele mele sunt penibile. Spre exemplu viteza cu care copiez de pe NAS pe calculatoru ... To read more just scroll down

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> interfete retea wifi
HalbaSus
post Nov 19 2011, 06:25 PM
Post #61


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Prima concluzie: trebuie sa fac ceva la reteaua mea pentru ca vitezele mele sunt penibile.
Spre exemplu viteza cu care copiez de pe NAS pe calculatorul meu (e drept ca intre ele sunt 2 routere, si muuuuuult cablu) este de 6 MB/s... Intre calculatorul meu si al sotiei (aflate la distanta de 1 m, ce-i drept routerul dintre ele e doar pe post de switch, routarea efectiva fiind facuta de routerul aflat la distanta mare) e de 11.5 MB/S.
Wifi nu stiu, nu ma intereseaza. Oricum routerele sunt niste saracii de 54Mbps.

Totusi esti sigur ca ai avut viteza de transfer 71 GB/s ?? adica fisierul ala de 1.6 GB a fost copiat in 0.022 secunde ? sau vroiai sa zici MB in loc de GB smile.gif.

Oricum prin reteaua asta asa cum e (cu cei 6 MB parliti transfer intre NAS si calculator) merg fara probleme filmele (ce-i drept nu am incercat nimic full hd (adica 1080p), cele de 720p merg fara probleme insa). Deci sunt fezabile ambele variante (atat cu calculatorul oarecare bagat in beci cat si cu cel ultrasilentios).

Acum cele doua variante:
1. Calculator oarecare transformat in NAS
E simplu: gasesti cel mai banal calculator (nu stiu altii cum sunt dar eu daca ma uit in debara garantat gasesc piese pentru macar 3/4 de calculator) ii bagi un hard mare, tragi pe el FreeNAS (daca nu vrei sa te complici cu instalari custom de linux/windows), bagi cablul de retea in el, te bati pe umar pentru o treaba bine facuta si deschizi o bere.
Avantaje: Poti sa-l folosesti pe post downloader/seeder de siroaie, poti sa faci streaming (deci poti baga filme direct pe tableta, telefon, etc),
Dezavantaje: viteza mai mica (dar daca il folosesti doar pentru stocarea filmelor, downloader/seeder de siroaie, probabil nici nu ai nevoie de mai mult de 12 MB/s), nu e media player, trebuie sa te bazezi pe ce ai...

2. Calculator transformat in NAS+media player
Aici e putin mai complicat: trebuie sa gasesti un sistem ultrasilentios, mic si cu iesire hdmi, pui pe el linux/windows/XBMC (sau boxee, care e bazat pe xbmc), ii legi si o telecomanda (ca doar nu vrei sa pornesti filmele cu mouse-ul si tastatura), eventual si niste gamepad-uri daca vrei sa il transformi si in consola de jocuri (adica jocuri gen mario si tetris, nu Battlefield 3) si gata treaba.
Avantaje: interfata foarte misto, o gramada de oportunitati noi, viteza mare, etc...
Dezavantaje: Pe post de NAS poti sa-l folosesti, din cate tin minte XBMC are functia de a face share SMB (sper sa nu ma insel, mai ales ca eu nu am rulat varianta Live), insa nu il poti folosi pe post de downloader/seeder de siroaie, capacitate de stocare limitata, intr-un calculator poti baga 4 harduri cat vrei de mari, intr-un nettop din asta ultrasilentios nu poti, si chiar daca ai putea nu ar mai fi silentios smile.gif

Sincer as merge pe ultima varianta pentru ca e mult mai geeky... si rezultatele sunt mai spectaculoase... de altfel am avut mai multe tentative (si inca nu am renuntat), deci ca idee de pornire:
http://lifehacker.com/5391308/build-a-sile...er-on-the-cheap
si
http://lifehacker.com/5536963/the-ultimate...mc-media-center

Sau le-as face pe amandoua biggrin.gif

This post has been edited by HalbaSus: Nov 19 2011, 06:34 PM


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Nov 19 2011, 07:28 PM
Post #62


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Mie nu mi-ar trebui spatiu de stocare enorm. Deocamdata ma lupt de multi ani sa umplu 1TB si nu reusesc, si tin multe rahaturi despre care sunt convins ca nu le voi mai accesa vreodata. Un sistem oarecare deci ar fi destul pt NAS.

Intre timp o sa mai investighez daca nu pot duce un cablu "complet" in beci, am de dat in cel mai rau caz o singura gaura iar lungimea totala ar fi cam 5m.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Nov 20 2011, 11:43 AM
Post #63


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



James, ma iau de mana cu Halba si o sa luam legatura cu toate universitatile de unde ai diplome sa ti le revoce, daca mai iei la misto unitatile de masura.

Data viitoare incearca niste teste care sa nu implice hdd-urile. Cauta pe goagal "iperf" sau vreun utilitar similar.

Halba: verifica si cu alt protocol decat SMB, pe la mine prin casa si eu patesc sa fie limitat la 70Mbps SMB-ul si restul sa mearga la 100Mbps.

Cel mai dens Blu-Ray pe care l-am gasit pe siroaie are bitrate de 35Mbps, insa media e pe la 25Mbps. Un 1080p comprimat cu x264 are cam 10-12Mbps. DVD-urile au cam 6-8Mbps iar materialele comprimate cu XviD/DivX nu depasesc 2Mbps. Ca sa va mearga bine streamingul aveti nevoie de inca 20% mai multa banda si un player ceva mai istet care sa faca un buffering mai generos. O retea de 802.11g decenta poate transfera 20-24Mbps, cu observatia ca e half-duplex si banda se imparte la clienti.


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Nov 20 2011, 01:22 PM
Post #64


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Am gasit si eu un utilitar din asta care masoara viteza pura a retelei, insa mi se pare mai putin semnificativ pentru mine, din testele facute mai devreme mi-e foarte clar ca la mine gatuirea e reteaua atunci cand implic si wifi-ul si/sau cablurile barbierite si prea lungi.

Strategia pe care merg acum e sa trag aia 5m de cablu suplimentar in beci dedicat doar pt chestia asta. Deja unul barbierit (cu 4 fire disponibile) este tras, pe celelalte 4 fire e telefonul si vdsl-ul care duce in modem. Cred ca cu putin noroc si efort reusesc sa il trec prin gaurile deja existente in perete. Iar in beci pus un sistem pe post de NAS, acoperit de un morman de junkuri prin care sa nu rascoleasca niciun spargator serios, si cu cablurile suficient de discrete incat sa nu le vina ideea sa le urmareasca sa vada unde duc.
Aia de data trecuta au fost suficient de neseriosi sa viziteze si beciul, insa ciocanele si bormasinile nu le-au atras interesul. Am auzit ca mai nou spargatorii se uita pana si in congelator, dupa ce au auzit ca nu stiu carui bogatan care a fost vizitat i-au gasit diamantele ascunse intr-un borcan de bulion din frigider.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Nov 22 2011, 11:26 PM
Post #65


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Am facut rost de un D-Link 313 DNS pe care l-am conectat la retea pe post de NAS. Nu am intentionat sa merg pe solutia asta, insa practic l-am primit bonus la un harddisk. Stie si client torrent, si server ftp si alte prostii, insa deocamdata eu l-am configurat doar ca NAS chior.
Prin wifi (de langa router) am acces la 6MB/s si prin cablu cam cu 8MB/s. Prin wifi e acceptabil, prin cablu mi se pare cam slabut, insa e totusi acceptabil in prima faza.

LE
Ciudat, vitezele la "download" de pe ala sunt duble fata de alea de "upload", aka undeva la 11MB/s cand iau de pe el si 6MB/s cand pun pe el. Ceva idei despre care ar putea fi cauza?

This post has been edited by mike.omega: Nov 23 2011, 07:10 AM


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Nov 23 2011, 08:16 AM
Post #66


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



banuiesc ca routerul ala e legat la un hard usb... there's your problem !


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Nov 23 2011, 10:12 AM
Post #67


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Nuu, deci hdd-ul e legat de NAS prin sata. E bagat inauntru. Iar NAS-ul (dlinkul de care ziceam) e legat de router prin cablu de retea, si routerul si NAS-ul au retea gigabit, insa merge la viteze sinistre.

Google zice ca "toate face asa". N-am renuntat la ideea sa fac un NAS dintr-un calculator/laptop, de preferinta cu atom, insa pana una alta e utilizabil si asta, decat sa stea degeaba... Si intre timp stau cu ochii pe un minisistem sau pe un laptop cu atom si placa de retea gigabit, in rest nu ma intereseaza alte specsuri. Insa deocamdata provocarea cea mai mare e sa reusesc sa trag cablul in beci fara gauri noi si fara sa fie vizibile, altfel o sa ma lovesc de o opozitie irationala acasa...


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Feb 21 2012, 11:49 AM
Post #68


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Recomandare de router pentru James: http://www.xbitlabs.com/articles/networkin...-tew-692gr.html


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Feb 22 2012, 05:34 PM
Post #69


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Intrebare idioata: daca leg doua routere gigabit prin DOUA cabluri, sa zicem un cablu barbierit si unul printr-un CPL (dracie din aia care baga semnal de retea prin prizele electrice) merge mai repede legatura dintre ele decat printr-un singur cablu? Instinctiv as zice ca nu, insa nu ma pricep.

Optiunea 2, am doua placi de retea in acelasi calculator si le leg din doua prin doua cabluri proaste la acelasi router rapid... asta s-ar putea sa mearga, fiecare placa o sa aiba alta adresa IP, insa ajuta la viteza?

Oricum, la urma urmei pot sa testez, insa sunt curios ce zice teoria inainte sa dau foc la casa biggrin.gif


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Feb 23 2012, 12:11 AM
Post #70


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Raspunsul scurt e ca nu merge, se vor bloca amandoua. Raspunsul lung e ca se poate doar cu echipamente care stiu STP adica 802.1d sau link aggregation/bonding.

Cat despre optiunea 2, nu va merge din alte motive, care tin de implementarea TCP/IP. Pe linux merge bonding, nu e tare complicat insa optiunea se gaseste doar la switch-urile mai scumpe de $500.

Cocluzia e ca la nivelul unui utilizator caznic, nu are rost sa iti bati capul. Daca vrei pot scrie cateva pagini despre asta, insa tot la concluzia asta ajungem.

This post has been edited by Diesel: Feb 23 2012, 12:13 AM


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Feb 23 2012, 09:52 AM
Post #71


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Mai am si alte optiuni...

Optiunea 3 - dau gauri in casa
Optiunea 4 - ma limitez si eu pe la 80-90mbps, cam atat duc firele existente barbierite.
Optiunea 5 - cumpar un set de CPL-uri din alea inca ceva imi spune ca la reteaua mea electrica dubioasa s-ar putea sa nu mearga fara modificari si oricum sa nu mearga mai repede decat firele (am un sistem vechi de alimentare asa numit "3x220" si e posibil ca prizele pe care sa vreau sa le leg intre ele sa nu aiba in comun nimic pana in mina de uraniu)


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Feb 23 2012, 10:10 AM
Post #72


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Eu as elimina din start optiunea cu prizele, nu o sa prinda viteze peste 80-90 Mbps (apropo, mie mi se pare super decent 80-90 Mbps), daca eu as avea peste tot 80-90 Mbps as fi foarte fericit.

Din cate stiu tu nu ai pasiuni sa faci streaming la BR-Rip-uri 3D (d-alea de 14 gb bucata) asa ca 80-90 Mbps (adica aproape de limita ethernetilor "clasici" e arhisuficient), singura chestie unde viteza asta ti se va parea mica e daca vrei sa iti copiezi toata colectia de filme/muzica de pe un calculator pe altul.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Feb 23 2012, 10:54 AM
Post #73


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Chestia cu blueray-ul nu vreau sa o exclud din start. Nu prea ma omor dupa asta... acum.

Sa zicem ca 80mpbs ar fi OK daca nu apare concurenta... insa mi-e teama sa nu fie prea putin atunci cand nevasta-mea cotrobaie prin clipurile de la vreo nunta nunta in timp ce se mai uita si fiica-mea la desene si mai ma apuca si pe mine sa fac nus'ce backup.

Si mai e o chestie psihiatrica, cam 50-60mpbs am acum cu panarama aia de dlink pe post de NAS cu conexiune fireless si cam 80 prin cablu. Daca ma apuc sa fac un upgrade, vreau sa fie unul mai semnificativ. Fireless nu voi castiga probabil nimic, insa daca ma leg prin cablu sa transfer colectia de filme (de la nunta, nu din alea protejate de ACTA) vreau viteza serioasa. Pt 10mpbs in plus nu-s motivat sa ma complic.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Feb 23 2012, 11:13 AM
Post #74


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



James, vezi ca ai nevoie de burghiu de 6mm pentru gauri. Daca nu te descurci, iti trimit pe cineva de incredere. Nu uita sa alegi un cablu cat mai subtire si cat mai flexibil. Nu iti trebuie ecranare sau alte briz-brizuri.


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Feb 23 2012, 11:52 AM
Post #75


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



In plus e o munca care ofera foarte multa satisfactie sa bagi burghiul in perete si sa tragi sute de metrii de cabluri.

P.S: Si pe mine ma tenta intr-o vreme sa trec pe gigabit insa asta ar insemna sa schimb si mediaplayerul (pentru ca WDTV-ul nu are port gigabit, nu imi dau seama daca e din cauze stupide (gen "hai sa facem economie de 10 centi") sau procesorul minuscul al wdtv-ului nu ar duce oricum transferuri mai mari 100 Mbps in timp ce reda acel continut HD.

Iar alt media player nu vreau sa iau, pentru ca vreau sa construiesc unul, si nu ma apuc sa construiesc unul pana cand nu apare placinta zmeura.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Feb 23 2012, 01:44 PM
Post #76


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Placinta de Zmeura (si cred ca si WDTV) leaga ethernetul in mod intern prin USB2.0 si daca ar fi gigabit s-ar lovi de limita de 480Mbps (in plus ar face inutilizabile celelalte dispozitive legate prin USB).


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AlexTM
post Feb 23 2012, 02:17 PM
Post #77


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.071
Joined: 23-August 05
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 53.969



WTF is placinta asta? Luminati va rog si pe cei mai prosti


--------------------
Ford cu motor de Skoda
Citroen cu motor de BMW
Go to the top of the page
 
+Quote Post
drabisan
post Feb 24 2012, 09:28 PM
Post #78


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.326
Joined: 20-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.001



JK, da-mi voie sa incerc sa recapitulez ce am inteles.
Ai un storage si vrei sa il legi la cea mai mare viteza posibila ca sa aiba mai multi useri acces rapid la unitate.

Daca da:
- ai incercat storage-ul cu un cablu scurt si bun sa vezi cit de mult poate? Eventual pe un switch puternic (il plimbi frumos pina la job si sigur poti face un astfel de test); macar te vei lamuri cit poate storage-ul, astfel incit sa iti faci reteaua maximala pentru el.
- routerele pentru sint relativ putine si scumpute cele care pot sa duca undeva peste 400mbps. Exista, la 200-300E cutiute care pot sa faca switching la 1gbps fara stres prea mare. Dar storage-urile care pot astfel de viteze sint extrem de scumpe. Cit de mult stii ca poate routerul tau?

Aici vorbim numai de cabluri. Wireless-ul e frumos, dar 300mbps nu vei putea vedea decit in 5GHz, iar asta presupune ziduri subtiri si putine. In 2.4 nu vei depasi 140mbps. Si asta in conditiile in care totusi fiecare device se va bate pentru viteza aia. (stiu ca exista wlan in 5GHz la 450mbps, dar un exista inca placi pentru laptopuri care sa aiba 3 antene sa suporte 3 canale radio...nu e valabila varianta pentru moment, desi producatorii de routere vor zice ca da)

Bundling poti sa faci, dar exista citeva dar-uri scumpe:
- storage-ul trebuie sa stie; stiu cele relativ scumpe sa faca bundling intre 2 placi;
- trebuie sa ai cabluri foarte bune;
- routerul trebuie sa aiba switchul intern care sa poata - exista in cele scumpute si chiar functioneaza ok.

Cea mai buna solutie, dupa ce te asiguri ca storage-ul poate sa depaseasca 100mbps este sa tragi cabluri de calitate. Ca sa fie si mai interesant, trebuie sa faci tot ce poti sa nu le plimbi in paralel cu cablurile de electricitate.
Apoi asigura-te ca routerul poate sa atinga cel putin viteza storage-ului si asta pe cablu. Daca nu - mai baga o mica investitie si aici.

Intr-un final nefericit, incearca sa tii clientii importanti in wireless de 5GHz. Pe aia amariti in 2.4.


Stiu, nu e simplu si nu e ieftin. Dar alta solutie nu exista dpdv tehnic.

Cunosc asa bine senzatia aia cind copilul se uita la un desen animat 1080p cu DTS, nevasta sapa prin poze si filmulete si tie nu iti mai ramine teva nici macar sa te uiti daca mai este spatiu pe storage sad.gif
Eu ma consolez cu ideea ca eu le-am invatat sa faca astel de timpeniute, asa ca nu am cum sa ma pling ca ele imi consuma reteaua mea wink.gif


--------------------
I am still busy, but this is easy!
Ex posesor de Avensis 2.0 pe benzina si nu pe bere, cum spun unii oameni 'rai'
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Feb 24 2012, 10:56 PM
Post #79


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.660
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



NAS-ul actual nu stie mare branza. Duce cam 80-90mbps, si pe deasupra ingheata cam o data la 3-4 zile. I-am dezactivat toate celelalte "servicii", altfel era si mai lent si crapa si mai des. De fapt l-am primit "rest" la un HDD... nu l-am cumparat cu intentia de a-l folosi pe post de NAS.
Insa vreau sa fac altul, dintr-un desktop, in care sa bag toate hardurile de prin casa. Si pe care sa-l ascund in beci (de unde necesitatea tragerii unui cablu nou, care insa nu ar depasi 5m).

Routerul duce destul de bine, daca leg laptoapele amandoua prin cabluri (scurte) ating viteze mari, sar de 400mbps intre ele. Insa nu cu NAS-ul actual, la asta 90mbps nu reusesc sa-i depasesc indiferent cum ma leg.

Prin wireless ajung pe la 80mbps intr-o directie si cam 50 in cealalta, ceea ce mi se pare acceptabil pentru viata de zi cu zi, insa e subtire daca vrei sa plimbi cantitati mari. Daca vin din vacanta cu 10G de poze si clipuri vreau sa la leg la cablu si sa le pun pe NAS macar cu 250mpbs, nu cu 50. Insa daca ajung doar pe la 100 atunci nu merita efortul, cam asta am si acum fara sa mai fac nimic si fara sa mai dau gauri.

This post has been edited by James Kilowatt: Feb 24 2012, 10:57 PM


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Feb 25 2012, 09:35 AM
Post #80


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



cam 80-90 mbs scot si eu cu NAS-ul meu, sincer nu stiu daca as depasi aceasta valoare daca as schimba routerul cu unul cu porturi gigabit. Parerea mea e ca nu. In pluas as fi limitat de player (wdtv, dar nici celelalte playere nu cred ca duc viteze prea mari de retea)... teoretic as putea folosi xboxul ca si media player (are gigabit si wifi N, si sunt convins ca bate la fund wdtv-ul sau alte mediaplayere la viteza) singura problema e ca xboxul e retardat ca mediaplayer... nu stie sa redea iso-uri, mkv-uri, in general nimic din ce ai vrea tu sa redai el nu stie. O solutie ar fi sa iti sufleci manecile, sa pui la treaba handbrake-ul si sa iti convertesti toata colectia intr-un format suportat de xbox.

O alta solutie ar fi sa construiesti un NAS cat mai silentios care sa joace rol de mediaplayer (cu XBMC) si NAS.

This post has been edited by HalbaSus: Feb 25 2012, 09:36 AM


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th July 2020 - 03:45 AM