IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

probleme conexiune internet Vista

This topic is about probleme conexiune internet Vista, the author, george3, wrote about: Salut Stiu ca sunt aparent un user nou aici, dar citesc forumul de multi ani, aproape in fiecare zi, iar daca numarul posturilor tinde la zero este pt ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> probleme conexiune internet Vista, Stimati IT-isti putin ajutor va rog
george3
post Dec 8 2009, 03:07 PM
Post #1


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



Salut!

Stiu ca sunt aparent un user nou aici, dar citesc forumul de multi ani, aproape in fiecare zi, iar daca numarul posturilor tinde la zero este pt ca nu am avut niciodata nimic bun de spus pentru a aduce o contributie forumului.In schimb astazi sunt in postura de a va cere ajutorul, chiar daca nu este in domeniul auto.

Poate ma puteti ajuta intr-o mica problema de networking.
Asadar: Am acasa net de la UPC printr-un router wirelesss. La acest router sunt conectate un laptop (vista ultimate32 bit) si un desktop (cu winXP SP2).
Totul a mers brici pana acum cateva zile cand...deschid laptopu si net zero.Da-i cauta, enable/disable wireless network, nimic.
Deschid desktopu si surpiza..merge netu.
Pff...s-a fi busut wirelessu la laptop. Scot cablu si ma conectez cu cablu la router. Tot n-am net. Caut alte retele wireless prin cartier, gasesc vreo 2-3 unsecured, ma conectez si surpirza...MERGE NETU.
Adica la laptop: imi merge net wireless de la orice alta retea la care pot sa ma conectez mai putin de la internetul de ISP-ul meu, la desktop imi merge netu de la ISP-ul meu brici si wireless (ca am un stick wireless) si prin cablu.
Am sunat la help desk la ISP si ...da...aveti dreptate, nu au putut sa ma ajute, pe de o parte ca nu m-au pus sa fac mai nimic decat un restart la router prin deconectare din tensiune si nici nu parea ca stie mult mai multe ca mine...pe de alta parte ca...eu teroetic am net si asa apare si la ei (am upload, am download), cu toate ca nu i-am spus ca mai am un desktop la care merge netu.
Au incercat diversi amici cu cunostinte mult mai solide ca mine sa ma ajute, i-am stresat ore in sir, insa si-au epuizat ideile in acest sens.S-a ajuns la o singura concluzie: Nu am DNS. L-am pus si pe manual si pe automaric, i-am dat si DHCP si fara, l-am pus si in sus si in jos, sud, nord si intr-o parte, toate setarile care mi-ai trecut prin cap...parca au intrat dracii in el ca nu vrea.
Imi arata ca sunt conectat la reteaua mea, si local si internet, imi spune ca trimite si primeste pachete de date, dar daca dau un ping la orice pagina web...no reply.
Am mai descoperit de asemenea cu ajutorul amicilor ca la un ftp teoretic ma pot conecta.Deci e un fel de am net, dar n-am!!!

Daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema, sau daca are vreo indee noua, va rog sa postati. Mentionez ca procedurile de baza le-am executat deja de multe ori (scos routeru din priza, lasat 20 de secunde, restart-uri peste restart-uri, release/renew la IP si multe altele...dar poate mi-a scapat ceva..)

Va multumesc anticipat!


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Dec 8 2009, 03:15 PM
Post #2


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



Salut George, ai incercat sa resetezi setarile router-ului? Nu sa resetezi routerul in sine, ci configuratia lui. Orice router ar trebui sa aiba in meniul aplicatiei, sau fizic pe el, un buton, prin care sa revina la setarile de fabrica (restore to factory settings). Incearca si asta si fa pasii de configurare a routerului de la inceput.

PS: Drabisan e inginer pe retele din cate retin eu... Drabi...hai incoa si da un sfat!


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 03:20 PM
Post #3


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (Hoinar @ Dec 8 2009, 09:15 AM) *
Salut George, ai incercat sa resetezi setarile router-ului? Nu sa resetezi routerul in sine, ci configuratia lui. Orice router ar trebui sa aiba in meniul aplicatiei, sau fizic pe el, un buton, prin care sa revina la setarile de fabrica (restore to factory settings). Incearca si asta si fa pasii de configurare a routerului de la inceput.

PS: Drabisan e inginer pe retele din cate retin eu... Drabi...hai incoa si da un sfat!


Routerul are intr-adevar in spate un buton de reset, dar mi-a fost teama sa nu fac ceva mai grav.
De intrat in configuratia routerului am intrat, dar nu am schimbat nimic, si am intrat si cu help desk-ul ISP -ului si mi-a spus ca totul e ok la configuratia routerului.

multumesc mult pr raspuns, se pare ca pana la urma ori reset la router, ori reinstall de windows ma asteapta.

Toate bune, si daca mai aveti sugestii le astept cu placere


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alias
post Dec 8 2009, 03:28 PM
Post #4


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 288
Joined: 27-May 09
Member No.: 120.074



ce spui tu pare a fi o problema de DNS

fa asa: din consola de dos, ping www.google.ro
vezi daca raspunde
daca nu fa asa: ping 209.85.135.147

asteptam raspunsurile tale


--------------------
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 04:04 PM
Post #5


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (alias @ Dec 8 2009, 09:28 AM) *
ce spui tu pare a fi o problema de DNS

fa asa: din consola de dos, ping www.google.ro
vezi daca raspunde
daca nu fa asa: ping 209.85.135.147

asteptam raspunsurile tale

ping la www.google.ro nu am, si la nici o alta pagina web

o sa incerc ping la 209.85.135.147 dar sa ajung acasa ca acum sunt la job
Asa deduc si eu, ca intr-adevar este o problema de DNS, si daca incerc sa dau repair la retea imi spune acelasi lucru :There might be a problem with your DNS server, please contact your IPS or network admin"

Multumesc pentru raspuns si mai ales pentru promptitudinea voastra.


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Dec 8 2009, 04:19 PM
Post #6


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



QUOTE (george3 @ Dec 8 2009, 03:20 PM) *
...
Routerul are intr-adevar in spate un buton de reset, dar mi-a fost teama sa nu fac ceva mai grav.
De intrat in configuratia routerului am intrat, dar nu am schimbat nimic, si am intrat si cu help desk-ul ISP -ului si mi-a spus ca totul e ok la configuratia routerului.

multumesc mult pr raspuns, se pare ca pana la urma ori reset la router, ori reinstall de windows ma asteapta.

Toate bune, si daca mai aveti sugestii le astept cu placere

Nu faci nimic grav daca dai reset la router, dar iti trebuie notati pasii si IP-urile necesare pt conectarea lui la reteaua de net, ca sa poti face toti pasii de la zero.
E prevazut acolo pt situatii cand iti uiti parola...sau ai schimbat setari si nu mai stii care sunt smile.gif.
Nu se face decat reintoarecere la setarile pe care le-a avut routerul de nou.


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alias
post Dec 8 2009, 04:21 PM
Post #7


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 288
Joined: 27-May 09
Member No.: 120.074



save router config, daca permite !???


--------------------
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 04:24 PM
Post #8


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (alias @ Dec 8 2009, 10:21 AM) *
save router config, daca permite !???


Da, asta e solutia.Am sunat pe cineva acum care are acelasi router ca al meu si mi-a spus ca exista optiunea de save config.
Ajung acasa, imi notez toti parametrii si RESET scrie pe el.
Multumesc si va tin la curent cu noutatile


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Dec 8 2009, 05:10 PM
Post #9


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



Problema tine de la DNS-uri, pur si simplu introdu manual DNS-urile bune (daca astepti 2h ti le trimit eu, presupun ca ISP-ul este RDS) deci nu are rost sa resetezi setarile routerului.


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 06:14 PM
Post #10


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (klm @ Dec 8 2009, 12:10 PM) *
Problema tine de la DNS-uri, pur si simplu introdu manual DNS-urile bune (daca astepti 2h ti le trimit eu, presupun ca ISP-ul este RDS) deci nu are rost sa resetezi setarile routerului.


Salutare din nou.
Se pare ca in sfarsit norocul este de partea mea.
De ce spun ca norocul..pentru ca acum am ajuns acasa, cu ganduri mari de reset la router, deschid laptopu si zic sa mai fac o incercare.
Si..BINGO, netul merge ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Presupun ca ce l-a repus in functiune a fost faptul ca azi noapte, cu ochii aproape inchisi de somn, am dezinstalat toate update-urile facute in ultimele zile, including SP2.
A durat vreo 20-30 min pana si-a configurat toate nebuniile pentru dezinstalare SP2 si totusi imi amintesc ca la ultimul restart dupa uninstall-urile alea am mai incercat o data sa vad daca merge si nu mergea.
Ei bine...acu se pare ca merge.

Va multumesc tuturor pentru suportul tehnic si sper sa nu am intampin astfel de probleme.
Daca aveti vreo sugestie ce as putea face de acum inainte, sau chiar in momentul asta, o primesc cu drag.
Sa mai tin windows update-ul activ sau nu?

Inca o data multumesc


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Dec 8 2009, 06:19 PM
Post #11


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



QUOTE (george3 @ Dec 8 2009, 06:14 PM) *
...
Sa mai tin windows update-ul activ sau nu?
...

Eu l-am tinut pornit intotdeauna si nu mi-a cauzat niciodata probleme. Nu cred ca update-urile de windows cauzeaza probleme, ca doar nu suprascriu driverul tau de retea si nici setarile tale. Sau poate ai facut si update de driver de retea?


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 06:26 PM
Post #12


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (Hoinar @ Dec 8 2009, 01:19 PM) *
QUOTE (george3 @ Dec 8 2009, 06:14 PM) *
...
Sa mai tin windows update-ul activ sau nu?
...

Eu l-am tinut pornit intotdeauna si nu mi-a cauzat niciodata probleme. Nu cred ca update-urile de windows cauzeaza probleme, ca doar nu suprascriu driverul tau de retea si nici setarile tale. Sau poate ai facut si update de driver de retea?


Nu am automatic update,Adica ma anunta ca sunt update-uri disponibilee, dar inainte sa le downloadez si instalez intru pe fiecare in parte la details sa vad ce face fiecare update.Nu ca as sti neaparat tot ce scrie pe acolo....dar asa mai mult din curiozitate. Insa nu imi amintesc sa se fi instalat vreun driver la placa de retea, sau vreun driver in general.

Nu stiu...cred ca este in continuare o mare enigma.
Am gasit pe un forum ..sa zicem de specialitate cum ca ar fi ok sa descarc un utilitar Hijackme (sau ceva de genul), sa scanez laptopu si sa pun logul acolo, si baietii mi-ar putea spune daca este ceva in neregula.NU cred ca ar putea strica, nu?


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Dec 8 2009, 07:36 PM
Post #13


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



QUOTE (george3 @ Dec 8 2009, 06:26 PM) *
...
Am gasit pe un forum ..sa zicem de specialitate cum ca ar fi ok sa descarc un utilitar Hijackme (sau ceva de genul), sa scanez laptopu si sa pun logul acolo, si baietii mi-ar putea spune daca este ceva in neregula.NU cred ca ar putea strica, nu?

Sper ca e vorba de HijackThis si nu de altceva... smile.gif ca hijackme tin minte ca era un virus mai vechi..


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 07:40 PM
Post #14


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500




Asa este...e vorba de HijackThis. My bad ninja.gif
Am pus log-ul acolo si mi-au spus ca e curat.
Acum sunt tare reticient in a mai instala update-uri si mai ales SP2-ul. Ceva sugestii in acest sens, sau am ajuns ca in povestea lui Creanga cu drobul de sare?
Multumesc si o seara buna va doresc!


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
drabisan
post Dec 8 2009, 07:44 PM
Post #15


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.326
Joined: 20-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 59.001



Merci Hoinar de reclama. Dar nu ies bani, asa ca...
Da, si la job inclusiv lume care-mi semneaza salariul si bugetul echipei ma "roaga" sa rezolv probleme de Windows zapacit.
George, eu as fi incercat o simpla dezinstalare a placii de wlan urmata de o reinstalare. Practic am vazut ce spui tu pe XP, niciodata pe Vista, dar WTF, sheet happens.


--------------------
I am still busy, but this is easy!
Ex posesor de Avensis 2.0 pe benzina si nu pe bere, cum spun unii oameni 'rai'
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 8 2009, 07:51 PM
Post #16


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (drabisan @ Dec 8 2009, 02:44 PM) *
Merci Hoinar de reclama. Dar nu ies bani, asa ca...
Da, si la job inclusiv lume care-mi semneaza salariul si bugetul echipei ma "roaga" sa rezolv probleme de Windows zapacit.
George, eu as fi incercat o simpla dezinstalare a placii de wlan urmata de o reinstalare. Practic am vazut ce spui tu pe XP, niciodata pe Vista, dar WTF, sheet happens.

multumesc de raspuns Drabisan.
Se pare ca momentan s-a rezolvat...inca nu stiu daca "de la sine" sau din ce am bibilit eu pe la el dar important este ca s-a rezolvat.
Toate bune!


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alias
post Dec 9 2009, 12:25 AM
Post #17


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 288
Joined: 27-May 09
Member No.: 120.074



ok, ma bucur ca s-a rezolvat:)

Problema e de vista, nu de router nu de isp so nu exista nici o garantie ca nu va mai apare.
Oricum fa-ti un bine, renunta la vista. Treci pe 7 sau xp cu SP3.
Parerea mea.


This post has been edited by alias: Dec 9 2009, 12:26 AM


--------------------
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post
george3
post Dec 9 2009, 11:08 AM
Post #18


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 152
Joined: 30-October 02
From: Rasnov
Member No.: 7.500



QUOTE (alias @ Dec 8 2009, 07:25 PM) *
ok, ma bucur ca s-a rezolvat:)

Problema e de vista, nu de router nu de isp so nu exista nici o garantie ca nu va mai apare.
Oricum fa-ti un bine, renunta la vista. Treci pe 7 sau xp cu SP3.
Parerea mea.


Asta mi-am propus si eu, sa fac rost de un win7 (crackuit - oare am voie sa spun asta aici??) sa il vad cum ma inteleg cu el, si daca totul e ok o sa imi unul cu licenta. Chiar daca unii cred ca arunc banii pe fereastra in capul meu a fost tot timpul ideea ca un soft licentiat e mai stabil decat unul crackuit.

Vista asta il am de 1 luna jumate 2, de cand am luat laptopul.Aveam licenta de xp home edition dar am zis ca e deja depasit si sa incerc un vista....se pare ca nu e cea mai buna alegere.

Multumesc tuturor pentru sfaturi!


--------------------
Scuze daca s-a mai discutat!

'09 Skoda Octavia Tour (BFQ) - 1.6 MPI + GPL - "Pamela"
'86 VW Passat Mk2, 1.3l - Furia roșie (in conservare)
'94 Suzuki VX800 - Camiloiu'
'08 Canyon Nerve ES 7.0 - Biŝa de coclauri
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Dec 10 2009, 09:45 AM
Post #19


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.653
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Am si eu o problema asemanatoare: Nu prind reteaua wireless a cumnata-mii. Adica acasa la mine merge, prind si alte retele din cartier, la cumnata-mea acasa prind toate retelele din vecini insa pe a ei nu o vad.
Daca ma conectez cu cablul la router merge fara pb. Ma pot conecta si cu PDA-ul. Pot sa ma conectez cu PDA-ul la reteaua ei, si prin bluetooth la PC, si am si internet wireless.... insa direct nu ma pot conecta.

Am verificat in setarile routerului daca nu "tace" intentionat cand il testeaza calculatoare necunoscute, am updatat driverul de wifi, am rascolit niste forumuri si am incercat diferite chestii insa degeaba...

Calculatorul e un eePC MSI U100 wind cu win XP.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Dec 10 2009, 09:51 AM
Post #20


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Banda de 2.4GHz nu e aceeasi in toata lumea, sunt canale diferite pentru US, Europa si Japonia. In Europa sunt 13 canale, prin alte parti sunt 11. Vezi sa nu fie vreo problema d-asta de standarde.


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2017 - 06:09 AM