IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Servicii de curatenie

This topic is about Servicii de curatenie, the author, firmacuratenieeu, wrote about: Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii complete de curatare si igienizare spatiu locuibil, de birou sau productie la standarde inalte de c ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Servicii de curatenie, servicii de curatenie
firmacuratenieeu
post Mar 25 2014, 04:52 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 25-March 14
Member No.: 143.640Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii complete de curatare si igienizare spatiu locuibil, de birou sau productie la standarde inalte de calitate.Echipamentele performante si moderne precum si consumabilele de calitate pe care le utilizam, impreuna cu un personal bine instruit, va vor satisface cerintele de calitate pe care le asteptati de la o firma de curatenie din Bucuresti.

Lasand in grija noastra curatenia si intretinerea spatiului, ca firma, veti crea un mediu de lucru placut pentru angajati si va veti impresiona partenerii de afaceri. Daca sunteti persoana fizica, colaborarea cu noi va va aduce mai mult timp liber pentru dumneavoastra intr-o atmosfera curata si plina de prospetime.

Accesati site-ul Firma de curatenie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marocco
post Sep 19 2016, 04:26 PM
Post #2


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 19-September 16
Member No.: 148.771O alta firma de curatenie din Bucuresti a ridicat cortina, prezentand o larga gama de servicii pentru curatenie la domiciliu, curatenie la birou, curatenie pentru spatii comerciale, dupa constructor sau curatenie pentru scarile de bloc.

Cei interesati de curatenia profesionala pot accesa site-ul Topmop.ro pentru a afla toate detaliile despre servicii si echipa.

In plus, tarifele pentru curatenie sunt destinate celor care doresc sa beneficieze de cel mai bun raport calitate pret!

Vezi lista de preturi pentru curatenie AICI
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th January 2020 - 12:27 AM