IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro Cum mi-am luat teapa de la ei

This topic is about LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro Cum mi-am luat teapa de la ei, the author, allviewsock, wrote about: LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro NU recomand Nu va lasati pacaliti de ambalajul frumos Am achizitionat o masina pe comanda prin intermed ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro Cum mi-am luat teapa de la ei, LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro Cum mi-am luat teapa
allviewsock
post Nov 10 2019, 11:51 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 10-November 19
Member No.: 151.823LeasingAutomobile Galati, LeasingAutomobile.ro

NU recomand ! Nu va lasati pacaliti de ambalajul frumos ! Am achizitionat o masina pe comanda prin intermediul lor, punctul de la Galati. Inainte de semnarea contractului m-au sunat ca au verificat masina aflata in Germania si ca este foarte curata si este totul in regula la ea, ca au stat baietii lor 3 ore sa o verifice atent.
Dupa achizitie, in momentul cand am iesit cu ea din curtea LeasingAutomobile, masina mergea cu fumul taras.
M-au trimis la un service cu care colaboreaza si s-a constatat ca este filtrul de particule spart si defect si au recomandat si verificarea injectoarelor, egr si turbina.
M-au tinut 2 luni cu masina, ba in service la Galati, ba langa Bucuresti la alt service si pana la urma mi-au pus un filtru de particule din dezmembrari, cu care tot nu s-a rezolvat problema, este defect si acesta.

Am lasat masina 2 luni de zile, ca sa inlocuitasca filtrlu de particule cu unul din dezmembrari. Andreeas, nepotul sefului s-a plimbat cu masina in scopuri personale sute de kilometri. Mi-au spus ca masina o sa fie transportata de la Galati la Bucuresti pe platforma si de fapt a fost condusa pe roti si mi-au spart un cauciuc, pe care nu vor sa il suporte ei. Nu mai spun ca am cheltuit deja aproape 500Euro cu drumuri de la Alexandria la Galati si la Bucuresti pentru verificari si constatari.

Pana la urma am renuntat la colaborarea cu ei pentru ca au vrut sa caute iar pe dezmembrari alt filtru.
Am aflat tot de la ei ca masina nu avea TUV de Germania de 7 luni de zile din cauza problemelor si ei au adus masina pe comanda, fara sa ma anunte si mi-au vandut masina de buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2019 - 10:48 AM