IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Subaru Hybrid Tourer (Concept)

This topic is about Subaru Hybrid Tourer (Concept), the author, FAR EASTERN, wrote about: Aparitia primului vehicul hibrid produs de Subaru pare iminenta. In anul 2011, compania mama Fuji Heavy Industries, care detine Subaru , anunta ca un ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Subaru Hybrid Tourer (Concept), sic! :)
FAR EASTERN
post Jan 28 2013, 08:09 PM
Post #1


Tree Hugger
******

Group: Membri
Posts: 3.097
Joined: 30-January 08
From: Botosani, RO
Member No.: 116.228



"Aparitia primului vehicul hibrid produs de Subaru pare iminenta.
In anul 2011, compania mama Fuji Heavy Industries, care detine Subaru, anunta ca un prim vehicul Subaru hibrid va fi prezent pe piata anul acesta. Si pentru ca nu s-au dat lamuriri complete, de atunci circula fel de fel de speculatii privind tipul combinatiei hibrid care va pune vehiculul in miscare.

Exista varianta hibrid benzina-electric, pe care Subaru ar produce-o in laboratoarele proprii si care ar urma sa puna in miscare noile versiuni Forester, Legacy sau Outback sau o versiune prelucrata, imprumutata de la Toyota Hybrid Synergy Drive.

Publicatia americana The Detroit Bureau, publica un material care releva ca indiferent care varianta va fi luata in calcul, primul model hibrid Subaru ar trebui sa-si faca aparitia la New York Auto Show si ca dupa ce compania va aduce pe piata japoneza modelul, este logic ca cea de a doua piata luata in calcul sa fie cea americana. Mai mult, The Detroit Bureau afirma ca este vorba despre un sistem hibrid construit de Subaru, care a fost prezentat in avanpremiera in anul 2009 la Tokyo Motor Show, denumit Hybrid Tourer Concept (foto) si ca masina nu va putea functiona numai in regim electric.

Hybrid Tourer foloseste un motor de 2.0 litri boxer, cu injectie directa, conectat la o transmisie CVT s asistat de un motor electric care dispune de 13 CP.

Insa Subaru nu a dat publicitatii niciun fel de date privitoare la acest vehicul, ceea ce trece stirea in categoria zvonuri si ne face sa fim foarte atenti la ceea ce se va intampla la New York Motor Show-ul de anul acesta." @ masini.ro .

This post has been edited by FAR EASTERN: Jan 28 2013, 08:10 PM


--------------------
prius - adv. mai intai, de mai inainte
GREEN ENGINE OF THE YEAR 2008
QUOTE (f1anatic @ Oct 16 2006, 10:16 PM) *
Daca chiar vrei sa salvezi planeta...cumpara un Prius sau Civic ...

<< Drive safely! Girls preffer you in one piece!>>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Jan 28 2013, 09:24 PM
Post #2


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



Bine ai revenit smile.gif

Motor electric de 13CP, miroase a Insight reloaded. Model care a avut un succes mult mai slab decat Prius, care macar e un hibrid serios.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 07:51 AM