IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Honda S2000 AP1 - 2.0 VTEC (F20C1)

This topic is about Honda S2000 AP1 - 2.0 VTEC (F20C1), the author, blackcats, wrote about: A venit timpul sa scot si eu la rampa noua achizitie: HONDA S2000. Cred ca toata lumea a auzit ca vreau sa vand CTR-ul, dar nu nu toti stiau de ce. Mo ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Honda S2000 AP1 - 2.0 VTEC (F20C1)
blackcats
post Nov 10 2016, 05:23 PM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 25
Joined: 17-September 16
Member No.: 148.763



A venit timpul sa scot si eu la rampa noua achizitie: HONDA S2000. Cred ca toata lumea a auzit ca vreau sa vand CTR-ul, dar nu nu toti stiau de ce. Motivul este acest S2000 pe are l-am achizitionat saptamana trecuta si de care sunt super incantat.

Am facut pana acum 350Km si posibil in wk sa bag un drum la sighisoara sa ii fac un mic rodaj. Ce pot sa spun, ma manaca prea rau talpa si cu greu ma stapanesc sa nu ii inrosesc turometrul. Nu se poate compara cu CTR-ul din niciun punct de vedere. Nu-mi este nimic la indemana, totul este pe dos fata de CTR. Nici nu nimeresc sa deschid usa sau geamurile, faza cea mai nasoala am avut-o prima data la benzinarie cand nu am stiut de unde se deschide capacul pentru busonul de benzina. Intr-un final am aflat, l-am sunat pe Achim care la randul lui a sunat un prieten si am astfel am aflat, dar era ora 12 noaptea.

Suspensia este rigida insa masina se comporta mult mai bine decat CTR-ul care e destul de saltaret. Gropile si denivelarile sunt filtrate mai bine. Virajele le ia pur si simplu singura, senzatia inca nu este una placuta ma cam ia prin surprindere si nici macar nu am apelat la pedala de acceleratie. Bordul este simplu, doar cu dotarile esentiale care sunt puse exact acolo unde trebuie sa le poti accesa chiar si cand stai cu ambele maini pe volan. Schimbatorul este mic, ferm si foarte precis. Distanta dintre trepte este si ea foarte scurta, initial nici nu stiam in ce treapta ma aflu. Masina asta te imbie sa ii dai, sunetul dupa 7000 RPM devine foarte grav.
Cineva ma intreba daca are sistem audio, pai chiar are dar este mascat de un capac argintiu (aluminiu) si comenzile se afla pe partea stanga chiar langa butonul de pornire. Nu va ganditi la un sistem impresionant ca nu este asa. Este dotata cu un radio-cd simplu care totusi isi face treaba pentru cele doua locuri ale masinii. Cred ca nici nu voi face vreo modificare la acest sistem, nu as avea nevoie sunetul motorului te face sa opresti radio-ul in timpul mersului.

Cam astea sunt primele senzatii in cei 350km pe care i-am facut cu masina, necesita timp si multi km sa ma obisnuiesc ea. Pozitia in scaun nu prea imi place sau mai bine zis spatarul acestuia nu este pe placul meu. Poate m-am obisnuit eu cu scaunele de la CTR (perfecte din punct de vedere al comfortului) in care stateam foarte drept iar la S2000 pozitia soferului este este mult lasata pe spate.

Sunetul este demential si de nedescris, am trecut de 2 ori prin pasajul de la Unirii si m-am speriat eu de cat de grav de aude. Un dezavantaj la cabri este ca la drum lung cand dupa 110-130km/h zgomotul de fundal este destul de mare din cauza prelatei care nu filtreaza atat de bine sunetul produs de curantii de aer la care se mai adauga si zgomotul de evacuare. Trebuie sa ma gandesc serios la achizitionarea unui hard-top.

In oras de la un semafor la altul nu am nevoie decat de treapta 1 sau 2, dupa care trebuie sa franez. Este criminala, cel putin din cauza sunetului de motor si evacuare. Acceleratia este mai mult exploziva decat la CTR. Am incercat cateva plecari de pe loc cu ea, incredibil cum poate sa plece fata de CTR niciun pic de scartait. Daca opresc VSA-ul (ESP) si ii dau talpa masina pleaca in zig-zag, senzatie foarte placuta. Inca nu am curaj sa o calc mai mult, astept sa mai treaca 500-1000km pana sa vad ce poate.

Trebuie sa ii gasesc o denumire noua, cealalta era ascutitoarea la S2000 inca nu i-am gasit un nume.

Tags: hyundai hd700 dong vang, toyota yaris 2017, hyundai hd72 ðồng vàng
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OCTAN_95
post Nov 10 2016, 07:24 PM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.355
Joined: 9-July 07
From: timisoara
Member No.: 109.935



Sa o stapanesti cu cea mai mare satisfactie!!
Asa cum ai descris este "ALTCEVA"

Poate treci de la "ascutitoare" la "blender" teehee.gif


--------------------
HONDA ACCORD 2.0 i-VTEC SE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wendysl
post Aug 31 2022, 09:26 AM
Post #3


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 15
Joined: 24-August 22
Member No.: 152.730



With regards to the Original Footbed, Birkenstocks can take a little time to get rid of in, like all top quality shoes. Birkenstock Outlet This is a result of the cork footbed which hugs the curves from the feet to deliver an added help. As soon as Birkenstocks have been shattered in however, they come to be significantly more cozy, moulding in your feet and offering you the right support in all the proper regions that suited you. Several Birkenstock supporters declare that their Birks are the most secure shoes in their wardrobe! The Original Footbed might take a bit of an realignment time period but in the long run its smart off of!

While you put on Birkenstocks you may realize that your feet almost modify shape. With your your bones shifting to a more natural and comfortable placement. It is normal at first to discover your feet experiencing just a little odd. The reason such a thing happens is the fact most shoes don't actually provide foot assistance and maintain an all natural foot situation. So, the typical footbed counters the format of shoes that squish our feet into a small toed and smooth foot situation. The conventional footbed cannot only increase your foot wellness but in addition increase your gate and knee joints with your feet inside a wholesome placement.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 12:04 AM