IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ce să faci în WoW?

This topic is about Ce să faci în WoW?, the author, litka, wrote about: Ce să faci în WoW? Pentru început, câteva cuvinte despre coninutul jocului: de mult timp, coninutul jocului este împărit condiionat în două pări. Unul ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Ce să faci în WoW?, Ce să faci în WoW?
litka
post Mar 4 2021, 12:37 PM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 17
Joined: 12-November 18
Member No.: 151.096



Ce să faci în WoW?
Pentru început, câteva cuvinte despre conținutul jocului:
de mult timp, conținutul jocului este împărțit condiționat în două părți. Unul se numește endgame, adică un joc la cel mai înalt nivel în acest moment (levelcap). Al doilea este numit diferit, în acest material îl voi numi "levelnaya" și se referă la tot conținutul care precede cel mai înalt nivel.
Aici puteți cumpăra World of Warcraft (Wow) Mount Boost-Swift Zulian Tiger https://epiccarry.com/eu/boost/swift-zulian-tiger-bm/
există un stereotip vechi că jocul începe "pe capacul de nivel", adică în endgame. Nu e adevărat. Noțiuni de bază la levelcap (cel mai înalt nivel) al conținutului quest este interesant în sine. Dacă sunteți începător, atunci nu ar trebui să sari prin niveluri ca un berbec de munte. Dor de o mulțime de lucruri interesante.
conținutul este împărțit în solo și grup. Solocontent este în principal quest-uri și monștri în "lumea deschisă". Ele pot fi trecute singure. Conținutul grupului include căutări de grup, scenarii, temnițe și raiduri. Trecerea singur poate duce la faptul că personajul tău va fi ucis.
conținutul grupului este conceput pentru 3 (scenarii), 5 (temnițe) și 10-30 de persoane (raiduri de dificultate LFR, normale și eroice). În afară de aceasta, există raiduri de complexitate mitică, în care sunt necesare doar 20 de persoane.
Acum despre clase. Există suficiente clase în WoW, dar, practic, ele ajung la următoarele lucruri:
dezvoltarea caracterului;
explorarea lumii din jurul tău;
obiecte de colecție;
concurență;
profesii și comerț.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 03:55 PM