IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Joacă backgammon gratuit și citiți regulile

This topic is about Joacă backgammon gratuit și citiți regulile, the author, litka, wrote about: Amintii-vă de momentul în care acasă în curi sau în parc, toate magazinele au fost ocupate de iubitorii de jocuri de masă? Acum, acest fenomen este ap ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Joacă backgammon gratuit și citiți regulile, Joacă backgammon gratuit și citiți regulile
litka
post May 29 2020, 10:57 PM
Post #1


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 17
Joined: 12-November 18
Member No.: 151.096



Amintiți-vă de momentul în care acasă în curți sau în parc, toate magazinele au fost ocupate de iubitorii de jocuri de masă? Acum, acest fenomen este aproape dispărut, pentru că în loc de cutii de carton a venit o lume virtuală, care a colectat toate distracție cunoscute omenirii. Numai bătrânii individuali, care sunt greu de stăpânit cu noile tehnologii, continuă să-și păstreze loialitatea, supraviețuitorii trecutului, aruncând un cub și mutând chips-urile pe teren cu mâna, riscând să le piardă în iarbă sau nisip.
Joacă backgammon gratuit și citiți regulile https://yellowclub.net/ro/backgammon
Ei bine, pentru utilizatorii avansați, oferim table online pentru a juca gratuit și se simt diferența colosală, care este o versiune on-line a jucăriei într-o lumină mai profitabilă.Procesul de joc de table este destul de interesant și capabil de a trezi emoție.
Ei au venit la noi din Est, iar esența constă în necesitatea de a efectua chips-uri pe teren și să se întoarcă la "casa". Versiunea originală, aceasta este o cutie cu chips-uri și zaruri, dar fanii de table sunt acum scutite de riscul de a pierde elemente, pentru că vă sugerăm să joace opțiuni gratuite on-line. Arunca zarurile, și el va indica valorile care determină numărul de pași. În timp ce se deplasează, este important să se încerce să blocheze piesele adversarului, împiedicându-l să termine jocul înainte de tine și de a câștiga.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 02:01 AM