IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Devino sofer partener Uber!

This topic is about Devino sofer partener Uber!, the author, 275MEGANE, wrote about: Ce conditii trebuie sa indeplinesti Uber s-a lansat oficial in Bucuresti pe 25 februarie 2015. De atunci, compania a atras din ce in ce mai multi sofe ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Devino sofer partener Uber!, http://concurs.acasa.ro/uber
275MEGANE
post Mar 8 2016, 12:15 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 8-March 16
Member No.: 147.907Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Uber s-a lansat oficial in Bucuresti pe 25 februarie 2015. De atunci, compania a atras din ce in ce mai multi soferi parteneri bucuresteni dornici sa isi rotunjeasca veniturile proprii prin intermediul acestui serviciu care faciliteaza transportul urban.

Prin intermediul aplicatiei Uber pentru soferi parteneri, disponibila in Romania pentru dispozitivele de tip smartphone, orice sofer care indeplineste conditiile Uber isi poate imparti masina si costurile cu o alta persoana din aplicatia Uber varianta pentru pasageri.

Practic, pentru a devenit sofer partener Uber trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

In primul rand, sa detii un cazier judiciar curat, adica prin care sa dovedesti ca nu ai comis niciun fel de infractiune. Mai ai nevoie si de un cazier auto obtinut de la Politia Rutiera, dovada ca nu ai comis niciun fel de contraventie pe sosele.

O conditie esentiala este sa ai peste 21 de ani, apoi carnetul de sofer trebuie sa il fi obtinut cu cel putin un an in urma, mai e nevoie sa detii o masina cu patru sau cinci usi, mai noua de 10 ani si care sa fi fost foarte bine ingrijita.

Cu alte cuvinte, nu este greu sa devii sofer partener Uber! Iar acum iti oferim sansa ca prin intermediul site-ului Acasa.ro sa ajungi mai usor la reprezentantii companiei pentru a te califica pe un post de sofer partener al companiei. Raspunde la intrebarile din quiz-ul nostru si primul pas l-ai facut deja: http://concurs.acasa.ro/uber.

Succes!


Attached File(s)
Attached File  uber_fb1.jpg ( 215.45K ) Number of downloads: 0
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th January 2019 - 02:41 PM