IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Un pic de ajutor, daca se poate...

This topic is about Un pic de ajutor, daca se poate..., the author, Norbert.01, wrote about: Salut, sunt nou pe forum, adica am fost nevoit sa intreb pe internet cate ceva si nu miam gasit raspunsul,sper sa poata cineva sa ma ajute. Pe scurt, ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Un pic de ajutor, daca se poate...
Norbert.01
post Mar 7 2016, 03:05 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 7-March 16
Member No.: 147.896Salut, sunt nou pe forum, adica am fost nevoit sa intreb pe internet cate ceva si nu mi`am gasit raspunsul,sper sa poata cineva sa ma ajute. Pe scurt, anul trecut in octombrie am cumparat o remorca usoara (750 kg), pe care doamna de la care am cumparato a zis ca`i noua si nu a fost inscrisa in circulatie si apropo e din Elvetia (cica din elvetia din magazin e cumparata). Toate bune si frumoase am facut actele pe doamna respectiva ca sa scoate numere rosi si sa pot aduce remorca acasa undeva la 150 de km. Doamna a scos numere rosi am facut contract de vanzare cumparare si dus am fost. Acum vreau sa o transcriu tot umblu dupa harti si cica imi trebuie dovada de la vamă cum ca remorca a intrat in tara. Si bineinteles nu pot face rost, doamna de la care am luato mi`a zis pe scurt ca "a vanduto si cu asta a terminat".O mica precizare remorca a venit numai cu o hartie galbena pe care aparea seria de sasiu numele etc. Ce vreau sa va intreb eu se poate face rost cumva de acte de vama?Sau orice ajutor este bine venit.

Va multumesc pentru orice raspuns,si scuze daca nu am postat unde trebuie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icefrog
post Jun 30 2016, 10:28 AM
Post #2


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 18
Joined: 17-May 16
Member No.: 148.251Dar in momentul in care ai intrat in tara, nu ai platit o taxa vamala? Exista o taxa pentru eliberarea Adeverinței vamale necesare la inregistrarea remorcii in Romania. Oricum tu figurezi ca ai trecut prin vama respectiva, datele de pe acea hartie galbena cu siguranta sunt inregistrate la vama. Cel mai bine, suni la vama si le spui excat de ce act ai nevoie de la dansii si iti vor spune toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th February 2019 - 02:13 PM