IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

problema la setarile mele sau ale forumului

This topic is about problema la setarile mele sau ale forumului, the author, DRAGOS, wrote about: pe scurt, nu pot vedea topicurile decat sub forma de lista. Am primul post, si apoi pot alege dintr-o lista cu toate post-urile ce urmeaza, pe cel pe ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> problema la setarile mele sau ale forumului
DRAGOS
post Nov 17 2008, 06:34 PM
Post #1


PGM-FI
******

Group: Membri
Posts: 2.877
Joined: 2-March 07
From: Bucuresti/Ploiesti (Prahova)
Member No.: 100.675



pe scurt, nu pot vedea topicurile decat sub forma de lista. Am primul post, si apoi pot alege dintr-o lista cu toate post-urile ce urmeaza, pe cel pe care vreau sa-l vad. Mai, mult, nu pot naviga intre paginile cu posturi. Lista ramane blogata la pagina 1.

Am eu o problema sau au fost schimbate setarile forumului? Mi se pare extrem de greoi modul asta de vizualizare...

si 2 screenshot-uri de exemplificare:

Attached File  problem3.JPG ( 160.36K ) Number of downloads: 28


Attached File  problem3.JPG ( 160.36K ) Number of downloads: 28


This post has been edited by DRAGOS: Nov 17 2008, 06:38 PM
Attached File(s)
Attached File  problem2.JPG ( 150.73K ) Number of downloads: 10
 


--------------------
Honda Accord 2.0 MT Executive Arctic Blue Pearl
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Nov 17 2008, 06:57 PM
Post #2


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



Cred ca ai apasat pe Lo-Fi version (in josul oricarei pagini). Este ceva in neregula la tine. Daca incerci inapoi sa treci la "Full (sau Hi-Fi) Version" vei vedea normal forumul.


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.


Da un click acolo si vezi ce se intimpla.

This post has been edited by f1anatic: Nov 17 2008, 08:51 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DRAGOS
post Nov 17 2008, 07:00 PM
Post #3


PGM-FI
******

Group: Membri
Posts: 2.877
Joined: 2-March 07
From: Bucuresti/Ploiesti (Prahova)
Member No.: 100.675



aaaaa...nu-mi dau seama unde ai vazut tu asta smile.gif

uite inca un screenshot. Eu vizualizez totusi pagina full a forumului:

Attached File  problem4.JPG ( 142.15K ) Number of downloads: 12


--------------------
Honda Accord 2.0 MT Executive Arctic Blue Pearl
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Nov 17 2008, 07:07 PM
Post #4


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE (DRAGOS @ Nov 17 2008, 12:00 PM) *
aaaaa...nu-mi dau seama unde ai vazut tu asta smile.gif

uite inca un screenshot. Eu vizualizez totusi pagina full a forumului:



Bun . Atunci joaca-te cu setup-ul aici ! - Categoric la Display.
Pune-te pe STANDARD. Nu OUTLINE, nu LINEAR+.

This post has been edited by f1anatic: Nov 17 2008, 07:08 PM
Attached File(s)
Attached File  help.jpg ( 149.2K ) Number of downloads: 10
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Nov 17 2008, 07:07 PM
Post #5


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



Si eu am aceeasi problema ca Dragos, dar numai pe Firefox. Pe IE7 vad topicurile si posturile normal, pe FF vad ca arbore...
Si nu sunt pe LO-FI version.

Attached File(s)
Attached File  topic_issue.JPG ( 147.43K ) Number of downloads: 5
 


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DRAGOS
post Nov 17 2008, 07:08 PM
Post #6


PGM-FI
******

Group: Membri
Posts: 2.877
Joined: 2-March 07
From: Bucuresti/Ploiesti (Prahova)
Member No.: 100.675



thx de ajutor. Am rezolvat cu o curatare la "cookies"-urile firefox-ului wink.gif

This post has been edited by DRAGOS: Nov 17 2008, 07:09 PM


--------------------
Honda Accord 2.0 MT Executive Arctic Blue Pearl
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoinar
post Nov 17 2008, 07:11 PM
Post #7


membru vesel
******

Group: Membri
Posts: 1.829
Joined: 7-January 07
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 96.184



QUOTE (DRAGOS @ Nov 17 2008, 07:08 PM) *
thx de ajutor. Am rezolvat cu o curatare la "cookies"-urile firefox-ului wink.gif


LOL...si la mine la fel s-a rezolvat...
bai...ce cookie-uri fantoma folositi? tongue.gif


--------------------
Hauris
Membru al grupului "Noua ne place avatarul lui Mariustom!"
QUOTE (James Kilowatt @ Jan 21 2009, 10:57 PM) *
Pe de alta parte, sunt convins ca oamenii sunt mai dobitoci decat furnicile de cate ori sunt in trafic. Traficul e situatia in care oamenii sunt mai primitivi, previzibili si mai simpli decat oile sau albinele care au un creier cat o gamalie.D Si cu toate astea se considera niste toti niste soferi de geniu ... :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post Nov 17 2008, 08:20 PM
Post #8


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



Procedura este cea descrisa de F1anatic si o trec si eu bolduita, pt posteritate smile.gif

In prima parte a paginii oricarui topic aveti un buton cu optiuni(partea dreapta-sus a primului post). Apasati Options si asigurati-va ca la Display modes este selectat STANDARD.


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Nov 17 2008, 08:52 PM
Post #9


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.287
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



offtopic.gif Probabil ați intrat pe link-ul pus de Sorin de aici: http://www.masini.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=288781 ce era sub forma arătată de Dragoș wink.gif
whistling.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adrian_flavius
post Nov 18 2008, 02:48 PM
Post #10


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.230
Joined: 4-January 08
From: Pitesti
Member No.: 115.965



Am probleme cu vizualizarea topicurilor...adica nu mai vad postarile asa cum e normal, ci ca lista...si nu mai pot vedea decat prima parte a mesajului...daca sunt mai multe pagini (cum este cazul topicului meu cu Totosul...), nu vad decat prima pagina...e aiurea, din ce cauza se intampla chestia asta? am incercat sa dau un printscreen, dar laptop-ul meu nu preia (chiar nu stiu de ce) asemenea comanda...vroiam sa va atasez "poza", sa vedeti exact despre ce este vorba...please help...


--------------------
Adrian Flavius

Toyota Avensis 2.0 D-4D Luna Gri Inchis Metalizat - un Totos sexos!!!
Logan 1.6 MPI 8v Ambition

Am sufletul rupt in doua...cu un ochi plang si cu unul rad...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Jun 25 2009, 10:11 PM
Post #11


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



am si eu o mica problema care cred ca vine de la mine(setarile internet explorer).

link-urile ce contin filmulete si care sunt postate in "corpul " mesajului imi apar sub forma unui patrat cu un semn in partea stanga sus si bineinteles nu le pot deschide. stie cineva cum as putea remedia problema asta ce mi se intampla nu numai pe masini.ro ci si in alte parti ?
Attached File(s)
Attached File  untitled.JPG ( 49.25K ) Number of downloads: 13
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Jun 25 2009, 10:28 PM
Post #12


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



ai prea multe restrictii pe browser, incearca sa relaxezi restrictiile legate de ActiveX... sau cauta optiunile aste prin setarile altor softuri de "internet security" pe care le ai instalate

youtube iti merge in general?

si sfat generic, nu folosi internet explorer, chiar si v8, decat daca esti absolut constrans. intre Opera, Firefox si Google Chrome/Safari, sigur poti gasi un browser pe placul tau.


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Jun 25 2009, 10:42 PM
Post #13


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



merge iutubul.

nu stiu ce dracu sa-i fac. am intrat peste tot in internet explorer si mi-e teama sa nu fi stricat ceva pe acolo si sa ma umplu de virusi.
poti fi mai precis spunandu-mi mai ca la cei saraci cu duhul unde naiba sa intru.

problema asta o am din momentul in care mi-am downloadat ultima varianta de internet explorer.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diesel
post Jun 25 2009, 11:31 PM
Post #14


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 2.661
Joined: 27-May 08
From: Constanta
Member No.: 117.183



Te-a mancat tongue.gif acum te scarpini smile.gif (iti recomand din nou sa te gandesti la alt browser, eu folosesc IE doar pentru internet banking si aplicatia de la munca, Opera pentru interfetele unor echipamente de la munca si Chrome pentru restul)

ok revenim, incearca sfaturile de aici: http://forums.techguy.org/6754133-post6.html (postul #6, sari peste partea cu Sun Java)


--------------------
Kia Cee apostrofee Dee, the former Reasonably Priced Car
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klm
post Jun 26 2009, 09:02 AM
Post #15


Asa?!
******

Group: Membri
Posts: 3.821
Joined: 10-January 08
From: Galati
Member No.: 116.021



Reinstaleaza flash playerul


--------------------
"Ai, n-ai mingea, tragi la poarta!" - Mircea Radulescu

Nu mai fumez
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FAR EASTERN
post Feb 9 2010, 04:19 PM
Post #16


Tree Hugger
******

Group: Membri
Posts: 3.096
Joined: 30-January 08
From: Botosani, RO
Member No.: 116.228



Cred ca tot despre setari e vorba, dar nu stiu care...
Mai exact, azi am descoperit un MP de pe 28 ianuarie. Nema notoficare pe e-mail sau de la asistent.
Azi am avut o discutie pe MP, am citit mesajele primite, iar dupa 3-4 ore, primesc si notificarea pe e-mail, ca am mesaj personal.
Care-i faza oare????
Nu se poate activa o setare ca, daca apuci sa citesti mesajele respective, sa nu ma mai anunte pe e-mail?? Ca e de ras... confused.gif


--------------------
prius - adv. mai intai, de mai inainte
GREEN ENGINE OF THE YEAR 2008
QUOTE (f1anatic @ Oct 16 2006, 10:16 PM) *
Daca chiar vrei sa salvezi planeta...cumpara un Prius sau Civic ...

<< Drive safely! Girls preffer you in one piece!>>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Jul 14 2010, 11:03 AM
Post #17


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



de fapt nu e o problema insa am zis sa nu deschid un topic aiurea.

am un cod html pe care vreau sa mi-l pun la semnatura iar acel cod ar genera o harta astfel incat, la semnatura mea ar aparea o mica harta.

cine imi spune cum pot face acest lucru?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mariustom
post Jul 14 2010, 11:06 AM
Post #18


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.287
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



Ai încercat diverse variante la semnătura ta ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Jul 14 2010, 11:21 AM
Post #19


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



QUOTE (AZAZEL @ Jul 14 2010, 12:03 PM) *
de fapt nu e o problema insa am zis sa nu deschid un topic aiurea.

am un cod html pe care vreau sa mi-l pun la semnatura iar acel cod ar genera o harta astfel incat, la semnatura mea ar aparea o mica harta.

cine imi spune cum pot face acest lucru?

Din cate stiu eu forumul nu permite inserarea de cod html, nici in continutul mesajelor si nici in semnatura. Daca e vorba de o imagine generata de ceva site (cum sunt counterele alea cu "xx days till i get maried, my baby has xx months, xx weeks and xx days") atunci poti sa copiezi URL-ul imaginii si sa-l adaugi cu
CODE
[img] http://blabla.bla/uatever/imaginea_generata.gif [/img]


Daca vrei posteaza codul html pe forum, pentru a-l putea posta trebuie sa-l scrii astfel:

CODE
[code]
<html>
bagi cod html pe aici..


[/code]

Important e sa pui codul html intre [c.de] si [/c.de] (am inlocuit "o" cu punct, din motive evidente).

This post has been edited by HalbaSus: Jul 14 2010, 11:25 AM


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZAZEL
post Jul 14 2010, 11:25 AM
Post #20


TeDeI-st cocalar
******

Group: Membri
Posts: 3.956
Joined: 30-May 05
From: Bucuresti (Romania)
Member No.: 48.029



CODE
<img src="http://www.world66.com/myworld66/visitedCountries/worldmap?visited=EGATBEBGHRCZFRDEGRHUITMDNLPLROYUSIVATR"><br/>
<a href="http://www.world66.com/myworld66">create your own visited country map</a>
or check our <a href="http://www.world66.com/europe/italy/veneto/venice">Venice travel guide</a>


am pus codul html aici dar vad ca nu s-a generat nici o imagine.
ce-o fi?

This post has been edited by AZAZEL: Jul 14 2010, 11:28 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2017 - 01:46 AM