No SSO cookie

Regulamentul concursului „ Surprinde bădăranul din trafic!”


Concursul se va desfășura în perioada 16.05.2011-14.07.2011. Concursul se încheie în data de 14.07.2011 la ora 00:00. Câștigatorii vor fi aleși la sfârșitul campaniei în funcție de următoarele criterii: 30% voturile, 70% decizia echipei masini.ro. Numele acestora vor fi afișate pe website imediat după ce s-au desemnat câștigătorii și au fost validați de către comisie.

Premiile oferite:

Premiul 3: 1 tableta grafica

tableta

Premiul 2: 1 tablete grafica + mouse.

mouse

Premiul 1: 1 iPad + mouse.

img136176_12042010200445logitech-mx-air-mouse-1

1.ORGANIZATOR

Organizatorul concursului "Surprinde mitocanul din trafic" este S.C. INFORM MEDIA. SRL, cu sediul social în Timisoara, str. Torontalului, DN 6, km 5, 7, Tipografia Timis Expres, Judet Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J35/1935/2008, CUI RO 20201084, cont IBAN: RO89 RZBR 0000 0600 0348 0121 Concursul se va desfășura conform prezentului regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile în România.

2. LOCUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

Concursul este organizat și se desfășoara pe teritoriul României urmând a fi difuzat pe website-ul www.masini.ro și pe contul oficial de facebook: http://www.facebook.com/masiniro

3.DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfășura începand cu data de 17.05.2011- pâna la data de 15.07.2011 ora 00:00 inclusiv. În perioda 17.05.2011- 30.06.2011 participanții se vor putea înscrie în concurs cu creațiile despre mitocăniile observate în trafic. Între 01.07.2011 și 15.07.2011 ora 00:00 creatiile vor putea fi votate de către utilizatori. În data de 18.07.2011 vor fi anunțați câștigătorii după ce au fost validați în prealabil de către comisia de concurs.

4.MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

În perioda 17.05.2011-30.06.2011 înscrie-te în concurs cu o fotografie sau un desen care să ilustreze o scenă de bădărănie surprinsă sau imaginată în trafic Între 01.07.2011 și 15.07.2011 convingeți prietenii să-ți voteze fotografiile. Primele 10 fotografii care au cel mai mare număr de voturi și sunt apreciate de către echipa mașini.ro se califică de asemenea în finală. Votul se va încheia în 15.07.2011 ora 00:00 Proprietarii celor mai bune 3 creații (fotografie sau desen) vor fi anunțați pe site-ul mașini.ro în data de 18.07.2011

5.PREMIILE OFERITE

Premiul 3: 1 tableta grafica

Premiul 2: 1 tablete grafica + mouse.

Premiul 1: 1 iPad + mouse.

În cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte si premiul nu poate fi cedat catre terti. Din momentul în care premiul oferit nu se mai afla în posesia Organizatorului, respectiv din momentul incheierii procesului verbal de predare/ primire dintre Organizator si castigator, toate riscurile legate de aceasta se transfera la castigator. Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca aceasta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament. Organizatorul nu garanteaza calitatea, funcționalitatea și alte aspecte legate de buna funcționare a premiului. Pentru reclamații, castigatorul se va adresa prestatorului de servicii. Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune aduse câștigătorului sau unor terțe persoane, ca urmare sau în legatura cu utilizarea premiului. Pozele trimise în cadrul concursului trebuie să îndeplinească următoarele condiții: - Să fie trimise in format electronic: jpg, jpeg, si sa iba maxim 4 MB Să fie prpprietatea concurentului înscris în concurs Numarul de inmatriculare sa nu fie vizibil Un utilizator are dreptul de a participa cu o singura fotografie sau desen.

6.DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul "Surprinde mitocanul din trafic!" poate participa orice persoană fizică rezidentă în România, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii concursului, care are o adresă de email validă și respectă pașii de înscriere în concurs. Organizarea prezentului concurs se realizează în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și pentru libera circulație a acestor date. Participarea la acest concurs implică în mod expres și neechivoc ca datele transmise să fie făcute publice și să fie folosite de către organizator în scopuri publicitare pe suport audio, video și în ziar. Prin participarea la concurs, participanții utilizatori își exprimă în mod expres și neechivoc acordul ca datele lor personale să fie folosite în activitățile de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea și acordarea premiului. Masini.ro. este înscris în Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr.0006421. Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la preluarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de a se adresa justitiei (art.18). NU pot participa la campanie agajatii societatii organizatoare, S.C Inform Media S.R.L , sotul/sotia sau rudele de gradul I ale acestora (parinti, copii). NU pot participa la campanie si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau pesoanele fizice autorizate (PFA), precum si persoanele fizice cu vârsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil în Romania. Organizatorul isi va rezevă dreptul de a modifica prezentul Regulament cu condiția anunțării modificărilor pe www.masini.ro. Prin acceptarea premiului oferit de către Organizator câştigătorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către Organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca acesta (câştigătorul) să emită pretenţii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni. Odată înştiinţat câştigătorul, acesta trebuie să ridice premiul personal în locul, ziua şi data menţionate de Organizator. De asemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale căror date trebuie să corespundă cu cele furnizate în e-mail. În caz contrar, câştigătorul nu va intra în posesia premiului. Identitatea câştigătorului şi valoarea premiului nu se pot transmite unei terţe persoane. În cazul în care câştigătorul nu se prezintă cu un document de identitate la locul, ziua şi data menţionate de Organizator va pierde orice drept asupra premiului.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0735 :: 12.45MB