No SSO cookie

Caută indiciile în traficul de pe maşini.ro

Dacă nu-ţi place să petreci timp în trafic e poate pentru că nu eşti în traficul care trebuie.

Ca să continuăm în aceeaşi manieră, putem adapta o zicală cunoscută: “Dacă nu eşti în trafic, înseamnă că eşti trafic!” vom începe prin a spune: dacă nu eşti zi de zi pe maşini.ro ratezi indiciile care îţi aduc premii interesante.

Nu încercăm să vă convingem că e bine să petreci timp în trafic, ci de surprizele pe care le poţi găsi petrecând zi de zi timp şi navingând pe maşini.ro. Ca să nu vă plictisiţi cu multe vorbe trecem direct la prezentarea unui super concurs.

 

Regulile de circulaţie şi vânătoarea de indicii pe maşini.ro:

 

Caută zi de zi, în perioada 20 Octombrie 2011 – 19 Noiembrie 2011 indiciul zilei într-unul dintre articolele categoriei anunţate în prealabil pe facebook şi pe site.

Introdu indiciul zilei în formularul special de concurs, împreună cu datele tale de contact. Ai grijă ca de fiecare data când introduci indiciul zilei să-ţi completezi şi datele de contact pentru a putea monitoriza corect numărul indiciilor introduse.
Acest indiciu il veti gasi la sfarsitul unui articol, va fi scris cu bold si cu rosu dar si mai mare pentru a-l putea depista usor. De asemenea, fiecare indiciu al unei zile va putea fi gasit in unul din articolele publicate in acea zi. De exemplu, astazi, 20.10.2011 veti gasi indiciul in unul din articolele publicate astazi, in 20.10.2011.

Ideea principala e ca trebuie sa urmariti in fiecare zi articolele publicate pentru a gasi indiciul.

Indiciul va fi gasit sub forma: "Indiciul zilei, 00.00.2011 (data fiecarei zile in parte), este: NUME INDICIU"

 

Participanţii la concurs care au introdus minim 20 de indicii intră automat în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc. Toţi cei care au introdus numărul complet de indicii (31) vor avea de 3 ori mai multe şanse de câştig, numele lor fiind introdus în tabelul extragerii participanţilor de câte 3 ori.

 

Ce poti castiga?


3 iPod Nano Orange 8 GB

 

1 Camera foto Canon Powershot A1200

 

1 Hard disk extern Samsung 500 GB

 

2 Mouse A4tech Glass Run BT630

 

3 Seturi Masini.ro (tricou + sapca)

 

Arată-le tuturor că cel mai mişto e să stai în trafic pe maşini.ro!

 


Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0807 :: 15.11MB