No SSO cookie

Regulamentul concursului Goana dupa Indicii
Concursul se va desfășura în perioada 31.01.2012 - 29.02.2012. Concursul se încheie în data de 29.02.2012 la ora 23:59. Câștigatorii vor fi aleși la sfârșitul campaniei prin intermediul unei trageri la sorti. Pentru a fi eligibili la aceasta tragere la sorti va trebui sa introduceti minim 25 de indicii. Numele castigatorilor vor fi afișate pe website imediat după tragerea la sorti.


1.ORGANIZATOR
Organizatorul concursului Goana dupa indicii este S.C. INFORM MEDIA. SRL, cu sediul social în Timisoara, str. Torontalului, DN 6, km 5, 7, Tipografia Timis Expres, Judet Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J35/1935/2008, CUI RO 20201084, cont IBAN: RO89 RZBR 0000 0600 0348 0121 Concursul se va desfășura conform prezentului regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile în România.


2. LOCUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI
Concursul este organizat și se desfășoara pe teritoriul României urmând a fi difuzat pe website-ul www.masini.ro și pe contul oficial de facebook: http://www.facebook.com/masiniro


3.DURATA CONCURSULUI
Concursul se va desfășura începand cu data de 31.01.2012 pâna la data de 29.02.2012 ora 23:59 inclusiv.


4.MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI
Zilnic se va adauga un indiciu in cadrul articolelor din ziua respectiva. D-voastra in calitate de participant va trebui sa adaugati acest indiciu in formularul pus la dispozitie de catre noi.


5.PREMIILE OFERITE
Premiul 1 - Amazon Kindle Wi-Fi
Premiul 2-6 - Cate un set Masini.ro (tricou + sapca)

În cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte si premiul nu poate fi cedat catre terti. Din momentul în care premiul oferit nu se mai afla în posesia Organizatorului, respectiv din momentul incheierii procesului verbal de predare/ primire dintre Organizator si castigator, toate riscurile legate de aceasta se transfera la castigator.


6.DREPTUL DE PARTICIPARE
La concursul "Surprinde mitocanul din trafic!" poate participa orice persoană fizică rezidentă în România, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii concursului, care are o adresă de email validă și respectă pașii de înscriere în concurs. Organizarea prezentului concurs se realizează în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și pentru libera circulație a acestor date. Participarea la acest concurs implică în mod expres și neechivoc ca datele transmise să fie făcute publice și să fie folosite de către organizator în scopuri publicitare pe suport audio, video și în ziar. Prin participarea la concurs, participanții utilizatori își exprimă în mod expres și neechivoc acordul ca datele lor personale să fie folosite în activitățile de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea și acordarea premiului. Masini.ro. este înscris în Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr.0006421. Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la preluarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de a se adresa justitiei (art.18). NU pot participa la campanie agajatii societatii organizatoare, S.C Inform Media S.R.L , sotul/sotia sau rudele de gradul I ale acestora (parinti, copii). NU pot participa la campanie si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau pesoanele fizice autorizate (PFA), precum si persoanele fizice cu vârsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil în Romania. Organizatorul isi va rezevă dreptul de a modifica prezentul Regulament cu condiția anunțării modificărilor pe www.masini.ro. Prin acceptarea premiului oferit de către Organizator câştigătorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către Organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca acesta (câştigătorul) să emită pretenţii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni. Odată înştiinţat câştigătorul, acesta trebuie să ridice premiul personal în locul, ziua şi data menţionate de Organizator. De asemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale căror date trebuie să corespundă cu cele furnizate în e-mail. În caz contrar, câştigătorul nu va intra în posesia premiului. Identitatea câştigătorului şi valoarea premiului nu se pot transmite unei terţe persoane. În cazul în care câştigătorul nu se prezintă cu un document de identitate la locul, ziua şi data menţionate de Organizator va pierde orice drept asupra premiului.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1400 :: 8.68MB