No SSO cookie

VIDEO: Indemanare cu un Fiat 600

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Indemanare cu un Fiat 600
Autoturisme Vintage · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat 600, o masina pe care cei mai multi din generatia tanara nu au vazut-o nici macar in fotografii, face show la Campionatul National de Indemanare auto 2012.

 
 

Originalul Fiat 600, sau Seicento, a fost produs de catre italieni, intre anii 1955 si 1969. A fost primul Fiat cu motorul amplasat in spate si s-au fabricat in total 2.604.000 unitati.

Ulterior, masina a fost fabricata sub licenta de catre spanioli, cu denumirea SEAT 600 si in Argentina (Fitito), sau Iugoslavia (Fico), devenind una dintre cele mai populare masini ale anilor 1960-1980.

La Campionatul National de Indemanare auto 2012, un pasionat a venit cu acest model, demonsrand ca daca fostul premier Tariceanu este trendy intr-un Fiat 850, un Fiat 600 poate fi cel putin la fel de interesant de urmarit pe probele de indemanare.

Iata asadar, inca un autoturism vintage care in loc sa zaca intr-un depozit, sau si mai rau, la fiare vechi, nu numai ca functioneaza, dar nici nu se lasa mai prejos decat vehiculele contemporane. Si de aceea va oferim, pe langa video, si o galerie foto cu acest model de legenda.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1389 :: 17.79MB