No SSO cookie

Un Ford T fabricat in 1914!

voteaza
(0/ 0)
Un Ford T fabricat in 1914!
Autoturisme Vintage · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro a imortalizat pentru voi probabil cea mai veche masina care se afla in circulatie in Romania.

 
 

Despre Ford T am mai scris. La acea data eram convinsi ca avem in fata cel mai batran autoturism care se afla, in stare de circulatie, in Romania. Iata ca de la acel exemplar, fabricat in anul 1923, stacheta a mai coborat si am gasit un alt exemplar si mai batran, fabricat in anul 1914.


Modelul, complet restaurat, este din pacate folosit intr-o activitate care nu numai ca nu ii cinsteste venerabila varsta, dar credem noi, nici nu ii pune in evidenta adevarata valoare. Pentru ca putini dintre cei care-l "calaresc" la avenimente stiu care este istoria Ford si cu atat mai putin stiu ce a insemnat Ford T pentru industria mondiala a automobilului.

Trecand peste aceste aspecte, sa ne bucuram impreuna la vederea unei masini care are spite din lemn, scaune din piele rosie, este decapotabil si da, este inmatriculat si circula in Romania, la aproape 100 de ani de cand a parasit poarta fabricii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1739 :: 22.17MB